Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
H Εxtreme Tuners του Σπύρου Πανόπουλου είναι ένας ελληνικός βελτιωτικός οίκος που έχει γίνει γνωστός για τα project τoυ.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H Εxtreme Tuners του Σπύρου Πανόπουλου είναι ένας ελληνικός βελτιωτικός οίκος που έχει γίνει γνωστός για τα project τoυ.

Huracan με διπλό turbo;

3.084 Επισκέψεις στο άρθρο (2/11/2017)

Η Extreme Tuners του Σπύρου Πανόπουλου ετοιμάζεται να προσφέρει διπλό turbo setup σε Lamborghini Ηuracan με μεγάλο της στόχο τους 1.000 ίππους ανά λίτρο! Δείτε τι μαθαίνουμε.

H Εxtreme Tuners του Σπύρου Πανόπουλου είναι ένας ελληνικός βελτιωτικός οίκος που έχει γίνει γνωστός για τα project τoυ που περιελάμβαναν την Gallardo των 3.500 ίππων και το Evo. Αυτή τη φορά όμως, o oίκος κάνει ένα βήμα παραπάνω και ετοιμάζεται να προσφέρει έως και 1.000 ίππους ανά λίτρο έχοντας ως πρότυπο το project του αμερικάνικου βελτιωτικού οίκου Underground Racing.

Η εργοστασιακή Huracan Performante φτάνει σε ισχύ τους 640 ίππους και τα 601 Nm ροπής.

Η εργοστασιακή Huracan Performante φτάνει σε ισχύ τους 640 ίππους και τα 601 Nm ροπής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


To μοντέλο της Lamborghini έλαβε από τους Αμερικάνους ένα διπλό turbo, νέο λογισμικό και μια σειρά άλλων αναβαθμίσεων με την εταιρεία βελτιώσεων να αναφέρει ότι όλες οι τρoποποιήσεις που έλαβαν χώρα δεν επηρεάζουν το  ΑLA (Aerodinamica Lamborghini Attiva) αεροδυναμικό σύστημα της ιταλικής φίρμας.
Από τα λίγα που έχουν γίνει γνωστά, το διπλό turbo που προσφέρεται στο Στάδιο 1 αποδίδει 800 ίππους στους τροχούς, το Στάδιο 2 προσθέτει άλλα 50 άλογα και το Στάδιο 3 φτάνει το αυτοκίνητο σε συνολική απόδοση τους 1.000 ίππους.
Όμως, η Underground Racing δεν μένει εκεί και προσφέρει και άλλα δύο πακέτα επιδόσεων. Η Race Version μπορεί να κάνει την Huracan να φτάσει τους 1.150 ίππους ενώ η X Version επιτρέπει στο μοντέλο να φτάσει μέχρι και τους 1.200 ίππους. Τα ιλιγγιώδη αυτά νούμερα αφορούν το μοντέλο όταν αυτό κινείται με βενζίνη 93 οκτανίων καθώς σύμφωνα με τον βελτιωτικό οίκο, αν χρησιμοποιηθεί αγωνιστικό καύσιμο, οι αποδόσεις ανεβαίνουν και άλλο (2.200 άλογα στους τροχούς στην X Version).

Τι ετοιμάζουν όμως στην Extreme Tuners; Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 5.2-λίτρων V10 κινητήρας θα υποκυβιστεί κατά 200 κ.εκ αλλά θα τοποθετηθούν και εδώ δύο turbo με αρχικό στόχο να φτάσουν την Huracan σε απόδοση 3.500 ίππων και στο μέλλον να πετύχουν τους 5.000. Όπως μαθαίνουμε, μεγάλη είναι η πιθανότητα να προχωρήσει και μια άλλη, λιγότερο ισχυρή έκδοση στα 2.500 άλογα.

Η εργοστασιακή Huracan Performante φτάνει σε ισχύ τους 640 ίππους και τα 601 Nm ροπής χάρη στον 5,2λτ.V10 κινητήρα της Lamborghini. Tα 0-100 χλμ./ώρα γίνονται σε 2,3 δευτερόλεπτα με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 325 χλμ./ωρα. Ποιες θα μπορούσαν να είναι οι νέες της επιδόσεις μέσα από τα προγράμματα της Extreme Tuners και της Underground Racing; Μένει να το δούμε.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
KIA