Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Κάτω από το ανθρακονημάτινο αμάξωμα του Anibal Icon oκρύβεται ο 6κύλινδρος biturbo κινητήρας της σύγχρονης 911 Turbo S, μόνο που η ισχύς του συνόλου των 3,8 λίτρων έχει ανέβει στους 920 ίππους.

Ο κεντρικά τοποθετημένος flat-six κινητήρας μεταδίδει την κίνηση και στους δύο άξονες, ενώ σύμφωνα με την εταιρεία επιτρέπει στο αυτοκίνητο να κάνει το 0-100 σε λιγότερο από 2,5 δευτερόλεπτα.

Ηypercar 920 ίππων με μοτέρ Porsche (+videos)

2.217 Επισκέψεις στο άρθρο (27/9/2017)

Η καναδική Anibal Automotive, αφού απέκτησε τεχνογνωσία βελτιώνοντας μοντέλα τις Porsche, έφτιαξε το δικό της hypercar, το Icon, παίρνοντας τον κινητήρα της 911 Turbo S και ανεβάζοντας την απόδοσή του στους 920 ίππους.

Η Anibal Automotive από το Μόντρεαλ του Καναδά, έχει χτίσει τη φήμη της βελτιώνοντας μοντέλα της Porsche. Τώρα η εταιρεία μεταφέρει όλη αυτή την τεχνογνωσία της σε ένα δικό της hypercar, που ονομάζεται Icon.
 
Κάτω από το ανθρακονημάτινο αμάξωμα κρύβεται ο 6κύλινδρος biturbo κινητήρας της σύγχρονης 911 Turbo S, μόνο που η ισχύς του συνόλου των 3,8 λίτρων έχει ανέβει στους 920 ίππους. Η εταιρεία σχεδιάζει να φτιάξει μόλις 50 αντίτυπα του μοντέλα συν άλλα πέντε στην έκδοση Drastic.
   
Το Icon διαθέτει προηγμένη αεροδυναμική και εντυπωσιάζει με το ημι-εκτεθειμένο εμπρός τμήμα του, αλλά και με τα τεράστια ανοίγματα πλευρικά της μύτης, που διαθέτουν ενεργά μέρη. Και πίσω η αεροτομή συνεχώς προσαρμόζεται στη ροή του αέρα, ενώ αν όλα αυτά δε φτάνουν, υπάρχουν και gullwing πόρτες για λίγο εφέ.
 
Ο κεντρικά τοποθετημένος flat-six κινητήρας μεταδίδει την κίνηση και στους δύο άξονες, ενώ σύμφωνα με την εταιρεία επιτρέπει στο αυτοκίνητο να κάνει το 0-100 σε λιγότερο από 2,5 δευτερόλεπτα. Το Icon διαθέτει ενεργά αμορτισέρ και σύστημα τετραδιεύθυνσης, ενώ την ακινητοποίηση του οχήματος βάρους 1.542 κιλών, αναλαμβάνουν κεραμικό φρένα.
 

Mercedes
home pro