Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Θα μπορούσε να εξοπλιστεί με τον 2,0 λτ. υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης του i30 N στην πιο ισχυρή έκδοση των 275 ίππων.

Veloster σε έκδοση N;

3.791 Επισκέψεις στο άρθρο (16/11/2017)

Μετά το i30 N, η νοτιοκορεάτικη μάρκα φαίνεται πως είναι έτοιμη να προσφέρει Ν «περιποίηση» και στο Veloster coupe. Πώς σας φαίνεται;

Με το Hyundai i30 N να βρίσκεται μια ανάσα από το εμπορικό του λανσάρισμα και τους φίλους των νοτιοκορεάτικων και των hot hatch να το αναμένουν εναγωνίως, η μάρκα φαίνεται πως εργάζεται να δώσει Ν έκδοση και στο Veloster με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι θα είναι έτοιμο μέσα στο 2018.

Το Hyundai Veloster βρίσκεται στην πρώτη του γενιά από το 2011 και μπορεί να μην το έχουμε δει στην Ελλάδα όμως σε άλλες αγορές το coupe της Hyundai τράβηξε τα βλέμματα γιατί από την πλευρά του οδηγού είχε μια μεγάλη θύρα ενώ από αυτή του συνοδηγού δύο μικρότερες, μια αρχιτεκτονική που ακολουθούν αρκετά minivan.
 
Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για την εμφάνιση του, ο ανεξάρτητος σχεδιαστικός οίκος KKS Studio δημιούργησε ένα ψηφιακό σχέδιο για το Veloster N που περιλαμβάνει νέο πιο σπορτίφ προφυλακτήρα, μεγαλύτερους τροχούς, καινούρια φρένα κατάλληλα για υψηλές επιδόσεις και ένα σπόιλερ στο τέλος της οροφής, δημιουργώντας έτσι ένα πιο άγριο προφίλ για να ταιριάζει στον Ν χαρακτήρα της μάρκας.

Στο πεδίο των μηχανικών συνόλων δεν έχουν γίνει γνωστά τα πλάνα της Hyundai, ωστόσο πηγές από το νοτιοκορεάτικο στρατόπεδο αναφέρουν  ότι θα μπορούσε να εξοπλιστεί με τον 2,0 λτ. υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης του i30 N στην πιο ισχυρή έκδοση των 275 ίππων.

Πώς σας φαίνεται;

Mercedes
Skoda