Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το Hyundai RM16 είναι πισωκίνητο, 2λιτρο με 300 άλογα.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Hyundai RM16 είναι πισωκίνητο, 2λιτρο με 300 άλογα.

Πισωκίνητο Hyundai 300 PS

6.413 Επισκέψεις στο άρθρο (2/6/2016)

H Hyundai συνεχίζει την παρουσίαση των σπορ πρωτότυπων μοντέλων της, καθώς μετά τα RM14 και RM15 έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες και πληροφορίες για τo RM16.

Την εντός έδρας έκθεση αυτοκινήτου στο Busan, που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στην Κορέα, διάλεξε η Hyundai για να παρουσιάσει την τελευταία εκδοχή από μία σειρά πρωτότυπων τα οποία έχουν στο επίκεντρό τους την σπορ εμφάνιση, τις επιδόσεις και την δυναμική οδική συμπεριφορά. 
Το τρίτο αυτό πρωτότυπο, ονόματι RM16 εφοδιάζεται με 2λιτρο μοτέρ, τοποθετημένο πάνω από τον πίσω άξονα, το οποίο αποδίδει 300 ίππους και 383 Nm ροπής, ενώ κύριο χαρακτηριστικό του είναι η ηλεκτρική τουρμπίνα. 
Η δύναμη μεταφέρεται στους πίσω τροχούς μέσω εξατάχυτου κιβωτίου και μπλοκέ διαφορικού, ενώ η κατανομή βάρους σύμφωνα με τη Hyundai είναι 43/57 σε εμπρός και πίσω άξονα. Αναλογία η οποία, όπως λένε οι Κορεάτες μηχανικοί, είναι ιδανική για διασκεδαστική οδική συμπεριφορά.  
Το αμάξωμα του RM16 είναι άκρως επιθετικό σχεδιαστικά, ενώ τα φώτα εμπρός και πίσω μας δίνουν μία ιδέα από το σχεδιαστικό μέλλον της μάρκας. Όπως φαίνεται, το μέλλον των σπορ εκδόσεων της Hyundai προδιαγράφεται λαμπρό και όπως λέει και ο Albert Biermann (πρώην υπεύθυνος του BMW M Division) και νυν του N Division της Hyundai "θα πρέπει να περιμένουμε πολλά από τα μοντέλα επιδόσεων της μάρκας".
Σχέδια για παραγωγή του μοντέλου φυσικά δεν υπάρχουν, σύμφωνα όμως με τα όσα διαρρέει η κορεάτικη φίρμα, πρόκειται για μοντέλα τα οποία μας φανερώνουν ένα μέρος από το μέλλον των σπορ αυτοκινήτων της.

Τα φώτα μας δίνουν μία γεύση από το σχεδιαστικό μέλλον της μάρκας.

Τα φώτα μας δίνουν μία γεύση από το σχεδιαστικό μέλλον της μάρκας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
Leasing