Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το κουστούμι ενωμένο.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το κουστούμι ενωμένο.

Hyundai vs Ironman

2.022 Επισκέψεις στο άρθρο (17/5/2016)

Η Hyundai εργάζεται για την κατασκευή ενός ρομπότ χρησιμοποιώντας αρκετά τον ανθρώπινο παράγοντα.

Η ονομασία του ρομπότ είναι Hyundai exoskeleton.Το exoskeleton θέλουν να το εξελίξουν στην Hyundai για να αυξήσουν την ανυψωτική ικανότητα του ανθρώπου ώστε να σηκώνει βαριά και μεγάλα αντικείμενα χωρίς κόπο , ώστε να βοηθάει στην πρόληψη των τραυματισμών.
Η νοτιοκορεατική αυτοκινητοβιομηχανία ωστόσο έχει ως στόχο για το exoskeleton κάτι πιο extreme. Θέλει με κάποιο τρόπο να φοριέται σαν στολή όπως το κοστούμι του Iron Man. 
Αυτή την στιγμή υπάρχουν κατασκευασμένα δύο κομμάτια της στολής, το ένα φοριέται στα πόδια και έχει αναπτυχθεί για να βοηθήσει παραπληγικούς που δεν μπορούν να περπατήσουν και το δεύτερο αγκαλιάζει την σπονδυλική στήλη και βοηθάει τον άνθρωπο να σηκώνει βαριά αντικείμενα.
Από τις φωτογραφίες καταλαβαίνουμε ότι αυτά τα δύο κομμάτια ενώνονται και οι παραπάνω δυνατότητες μπορούν συνδυαστούν. Σίγουρα δεν είναι το τελικό στάδιο του κουστουμιού και στην Hyundai θα συνεχίσουν να εργάζονται μέχρι να πάρει την τελική του μορφή. Λογικά οι δυνατότητες του exoskeleton θα χρησιμοποιηθούν τόσο στην αυτοκινητοβιομηχανία όσο και σε άλλες επιστήμες. 

Το κομμάτι της σπονδυλικής στήλης.

Το κομμάτι της σπονδυλικής στήλης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
LEASING COURIER VS CITAN