Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Τα σχέδια δεν αποτελούν επίσημες εικόνες από τη μάρκα.

Στα μηχανικά σύνολα δύο τούρμπο κινητήρες βενζίνης 2,5 και 3,5 λίτρων, απόδοσης 304 και 380 ίππων θα κάνουν την εμφάνισή τους.

Ιδέα για το ανανεωμένο Genesis G70

1.602 Επισκέψεις στο άρθρο (24/12/2019)

Η Genesis εργάζεται πάνω στην ανανέωση του G70 και δύο εικόνες δείχνουν πως πρόκειται να είναι κορεατικό σεντάν όταν θα κάνει επίσημα την εμφάνισή του.

Φυσικά τα σχέδια δεν αποτελούν επίσημες εικόνες από τη μάρκα, ωστόσο ο ανεξάρτητος σχεδιαστής έχει βασιστεί στα δοκιμαστικά πρωτότυπα που έχουν κάνει κατά καιρούς την εμφάνισή τους, αλλά και στις πληροφορίες που υπάρχουν αναφορικά με τις σχεδιαστικές αλλαγές που πρόκειται να έχει το ανανεωμένο μοντέλο σε σχέση με το τρέχον.
 
Η πρώτη βασική διαφορά που βλέπουμε αφορούν τα εμπρόσθια φωτιστικά σώματα τα οποία είναι χωρισμένα στη μέση, ενώ την ίδια λογική ακολουθούν και τα πίσω. Από κει και πέρα ο συνολικός σχεδιασμός ισορροπεί μεταξύ της ομαλότητας και του δυναμισμού, με τους αεραγωγούς, τα «νεύρα» και τις τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης να συνδυάζονται από πλήθος στρογγυλεμένων γωνιών. Σε γενικές γραμμές θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε επιβλητικό το σχεδιασμό του ανανεωμένου Genesis G70.
 
Στα μηχανικά σύνολα δύο τούρμπο κινητήρες βενζίνης 2,5 και 3,5 λίτρων, απόδοσης 304 και 380 ίππων θα κάνουν την εμφάνισή τους, ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί μέχρι στιγμής αν και ποιοι κινητήρες από την τρέχουσα γκάμα θα ακολουθήσουν το μοντέλο.
 
Η πρεμιέρα του ανανεωμένου G70 αναμένεται μέσα στο 2020.   

Toyota
Leasing