Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Μεγάλες είναι αλλαγές στον πρόβολο του μοντέλου.

Το μοντέλο θα διατίθεται με τρία διαφορετικά μοτέρ.

Το μοντέλο θα διατίθεται με τρία διαφορετικά μοτέρ.

Το μάτι πέφτει αμέσως στο νέο πίνακα οργάνων.

Ιδού το Εlantra facelift

5.748 Επισκέψεις στο άρθρο (23/8/2018)

Στην επίσημη παρουσίαση του Elantra προχώρησε η Hyundai. Δείτε τη νέα του εμφάνιση. Θα θέλατε να επιστρέψει στην χώρα μας;

To ανανεωμένο Elantra παρουσίασε στο κοινό η Hyundai προσφέροντας του πέρα από φρέσκια σχεδίαση και πιο πλούσιο εξοπλισμό.

Κατ αρχάς εμφανισιακά, μεγάλες είναι αλλαγές στον πρόβολο του μοντέλου, αφού τόσο ο μπροστινός προφυλακτήρας όσο και η γρίλια έχουν διαφοροποιηθεί σχεδιαστικά, όπως άλλωστε και το καπό, τα εμπρός φτερά και τα δύο φωτιστικά σώματα που έχουν πλέον τριγωνικό σχήμα. Στο πλαϊνό μέρος δεν παρατηρούνται αλλαγές, το πίσω μέρος όμως επωφελείται από νέο προφυλακτήρα, σπόιλερ και νέας σχεδίασης φωτιστικά σώματα.
 
Περνώντας στο εσωτερικό διάκοσμο, το μάτι πέφτει αμέσως στο νέο πίνακα οργάνων και τον ανανεωμένο επιλογέα ταχυτήτων, ωστόσο πρέπει να σημειωθεί πως το μοντέλο εξοπλίζεται πλέον και με το πιο σύγχρονο σύστημα infotainment ΑVN 5.0 ππου προσφέρει πιο γρήγορη αλληλεπίδραση του οδηγού με τις αναγκαίες εφαρμογές και πιο αναλυτικό σύστημα πλοήγησης. Στον τομέα της τεχνολογίας, το facelift Εlantra εξοπλίζεται με στάνταρ συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης οδήγησης όπως: Forward Collision-Avoidance Assist, Lane Keep Assist, Driver Attention Alert, ενώ προαιρετικά υπάρχουν διαθέσιμα και τα Safe Exit Assist, Lane Change Assist και Blind-Spot Collision Warning.

Κάτω από καπό το μοντέλο θα διατίθεται με τρια διαφορετικά μοτέρ. Η πρώτη επιλογή είναι ο turbo 1,4 λτ. Των 130 ίππων, με έναν 1.600άρη turbo να τον ακολουθεί και έναν 2λιτρο κινητήρα κύκλου Atkinson να αποτελεί την κορυφαία επιλογή φτάνοντας τους 149 ίππους σε ισχύ.

Το μοντέλο αφορά την αγορά της Βόρειας Αμερικής και δεν αναμένεται στην Ελλάδα.

Autotriti.gr
EURONCAP MAXUS