Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

Ioniq 7: Teasάρει την ηλεκτρική της ναυαρχίδα η Hyundai

1.990 Επισκέψεις στο άρθρο (9/9/2021)

Την πρώτη «μάτια» στο επερχόμενο μεγάλο αμιγώς ηλεκτρικό SUV που ετοιμάζει και αναμένεται να έχει την ονομασία Ioniq 7, μας έδωσε η Hyundai.

Η Hyundai εργάζεται πάνω στην ουδετερότητα από άνθρακα και πρόσφατα η μάρκα παρουσίασε το πλάνο της για την διεύρυνση της υδρογονοκίνησης. Παράλληλα όμως η κορεατική φίρμα εξελίσσει και τα νέα της ηλεκτρικά μοντέλα, για να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο τη γκάμα της, μετά το Ioniq 5 που έκανε την αρχή.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Στο πλαίσιο της διεύρυνσης των Ioniq μοντέλων της, η Hyundai δημοσίευσε μία teaser εικόνα που δείχνει για πρώτη φορά το επερχόμενο Ioniq 7. Ένα μεγάλο ηλεκτρικό SUV που αναμένεται να συντροφεύσει το ήδη διαθέσιμο hatchback, Ioniq 5 και το επερχόμενο sedan, Ioniq 6 που θα κάνει πρεμιέρα το 2022.
 
Επιβλητικό αλλά και αεροδυναμικό
Παρά τις επιβλητικές του διαστάσεις, το Ioniq 7 φαίνεται να έχει αεροδυναμική σιλουέτα. Η μάσκα ενσωματώνει μία LED οριζόντια μπάρα και δύο κάθετες στις άκρες του προφυλακτήρα. Οι μεγάλες ζάντες έχουν φουτουριστικό σχεδιασμό, αλλά πιθανότατα το μοντέλο παραγωγής θα εξοπλιστεί με πιο συμβατικούς σε σχεδίαση τροχούς.
 
Τρεις σειρές καθισμάτων
Πληροφορίες επίσημες για το χωρίς ρύπους SUV δεν υπάρχουν. Θα πρέπει όμως να θεωρείται βέβαιο πως θα βασιστεί στην πλατφόρμα E-GMP, ενώ σίγουρο πρέπει να θεωρείται πως το Ioniq 7 θα έχει στο εσωτερικό του τρεις σειρές καθισμάτων για να φιλοξενεί 6 ή 7 επιβάτες.
 
Τετρακίνητο με τεχνολογία 800 volt
Από κει και πέρα, η Hyundai επιβεβαίωσε ότι το μεγάλο ηλεκτρικό SUV θα χρησιμοποιεί τις νέες μπαταρίες SK Innovation χωρητικότητας 100 kWh και τεχνολογίας 800 volt, προσφέροντας αυτονομία μεγαλύτερη από 483 χιλιόμετρα. Η εταιρεία αποκάλυψε επίσης ότι η 4κίνητη έκδοση του Ioniq 7 θα χρησιμοποιεί δύο μοτέρ με συνδυασμένη ισχύ 313 ίππων. Φυσικά όντας η ναυαρχίδα των ηλεκτρικών της μοντέλων το Ioniq 7 θα έχει πλήθος συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης του οδηγού.
 
Στις αγορές το 2024
Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται προσεχώς, όταν πιθανότατα θα δούμε το πρωτότυπο του Ioniq 7, πριν το ντεμπούτο του μοντέλου παραγωγής το 2024.  

H ηλεκτρική ναυαρχίδα της Hyundai!
Την πρώτη «μάτια» στο επερχόμενο μεγάλο αμιγώς ηλεκτρικό SUV που ετοιμάζει και αναμένεται να έχει την ονομασία Ioniq 7, μας έδωσε η Hyundai.
Υδρογόνο και ηλεκτρισμός είναι στο προσκήνιο για τη Hyundai. Τι θα επέλεγες;

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
Skoda