Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Αυτό είναι το νέο μοτέρ που παρουσίασαν οι Jaguar - Land Rover

Αυτό είναι το νέο μοτέρ που παρουσίασαν οι Jaguar - Land Rover

Jaguar-Land Rover: Νέο μοτέρ και κιβώτιο

1.793 Επισκέψεις στο άρθρο (13/9/2016)

Jaguar και Land Rover είναι εδώ και καιρό ένα και μαζί παρουσιάζουν διαρκώς νέες τεχνολογίες, προκειμένου να ισχυροποιήσουν τη θέση τους στην αγορά. Αυτή τη φορά παρουσίασαν ένα νέο μοτέρ καθώς και 8άρι κιβώτιο ταχυτήτων.

Πολλές είναι οι νέες τεχνολογίες που έχουν παρουσιάσει το τελευταίο διάστημα οι Jaguar-Land Rover και μάλιστα σε διάφορους τομείς, που αφορούν το αυτοκίνητο.
Αυτή τη φορά όμως έδωσαν στη δημοσιότητα πληροφορίες για το νέο μοτέρ βενζίνης 2,0 λτ. το οποίο θα εφοδιάζει τα μελλοντικά μοντέλα των δύο εταιρειών. Πρόκειται για μοτέρ της σειράς Ingenium και υπόσχεται μείωση της κατανάλωσης έως και 15% και ταυτόχρονα αύξηση της ισχύος κατά 25% σε σχέση με τα μηχανολογικά σύνολα που πρόκειται να αντικαταστήσει. Επιπροσθέτως θα είναι και πιο ελαφρύ Το μοτέρ θα ξεκινήσει να τοποθετείται σε μοντέλα των εταιρειών από το 2017.
Παράλληλα, μαζί με τα αποκαλυπτήρια του μοτέρ, έδωσαν στη δημοσιότητα και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων, διπλού συμπλέκτη. Σύμφωνα με τους Βρετανούς, αυτό θα εξασφαλίζει οικονομία έως και 10% σε σχέση με τα υπάρχοντα 8τάχυτα κιβώτια, ενώ θα είναι και 20 κιλά ελαφρύτερο. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
Fia