Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Jeep: Φέρνει πέντε νέα ή ανανεωμένα μοντέλα έως το 2025

Jeep: Φέρνει πέντε νέα ή ανανεωμένα μοντέλα έως το 2025

3.318 Επισκέψεις στο άρθρο (26/2/2024)

- Προ των πυλών το Jeep Wagoneer S.
- Μέσα στο 2024 και το Recon.
- Έρχεται το Plug-in υβριδικό Gladiator.
- Έκανε πρεμιέρα το Jeep Avenger 4xe.

Προ των πυλών το Jeep Wagoneer S

Πέντε νέα ή ανανεωμένα μοντέλα είναι έτοιμη να αποκαλύψει η Jeep σταδιακά έως και το 2025. Έρχεται φέτος το πλήρως ηλεκτρικό Wagoneer S, ακολουθεί το Recon και άλλα μοντέλα, όπως αποκάλυψε με δηλώσεις του ο νέος επικεφαλής της μάρκας, Antonio Filosa.

Σύμφωνα λοιπόν με τις δηλώσεις που έκανε ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Jeep, Antonio Filosa, στα ΜΜΕ, το Jeep Wagoneer S θα εισέλθει στην παραγωγή το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, πριν κυκλοφορήσει στην αγορά το τρίτο τρίμηνο. Μιλάμε για το γρηγορότερο Jeep  όλων των εποχών που θα αποδίδει έως 600 ίππους και θα φτάνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε περίπου 3,5 δευτερόλεπτα.

Μέσα στο 2024 και το Recon

Το νέο Wagoneer S θα βασίζεται στην πλατφόρμα STLA Large της Stellantis, όπως και το νέο Recon, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν από το τέλος του έτους. Η Jeep δεν παρείχε συγκεκριμένες ημερομηνίες για την παραγωγή και την άφιξη του Recon, κάτι που θα κάνει μέσα στο 2024, ίσως κατά την επίσημη αποκάλυψη του νέου SUV.

Έρχεται το Plug-in υβριδικό Gladiator

Από κει και πέρα, η γκάμα Plug-in υβριδικών 4xe της Jeep θα αυξηθεί μέχρι το επόμενο έτος. Ένα μοντέλο που πιθανόν θα κάνει ντεμπούτο σε αυτή τη μορφή είναι το Gladiator PHEV. Και αυτό το αυτοκίνητο θα είναι μέρος του πλάνου της Jeep να λανσάρει πέντε νέα μοντέλα ή ανανεωμένα έως το 2025.

Έκανε πρεμιέρα το Jeep Avenger 4xe

Κλείνοντας, να θυμίσουμε πως η Jeep αποκάλυψε για την ευρωπαϊκή της γκάμα και το Avenger 4xe, οι παραγγελίες του οποίου θα ξεκινήσουν μέχρι το τέλος του 2024.

Autotriti.gr
Fia