Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ενόψει της έκθεσης SEMA η Hennessey προχώρησε στην αποκάλυψη του θηριώδους Maximus, ενός βελτιωμένου Jeep Gladiator.

O «Μάξιμος» είναι κάτι περισσότερο από ένα pick-up υψηλής απόδοσης καθώς η Hennessey εγκαθιστά μια ποικιλία από off-road χαρακτηριστικά.

O εργοστασιακός Pentastar V6 3,6 λίτρων κινητήρας, αντικαταστάθηκε από έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα Hellcat V8 6,2 λίτρων.

Jeep Gladiator στο… Maximus (+vid)

2.437 Επισκέψεις στο άρθρο (31/10/2019)

Ενόψει της έκθεσης SEMA η Hennessey προχώρησε στην αποκάλυψη του θηριώδους Maximus, ενός βελτιωμένου Jeep Gladiator με περισσότερα από 1.000 άλογα ισχύ!


Όπως προαναφέραμε το Maximus βασίζεται στο Jeep Gladiator και κάνει την εμφάνισή του χαρακτηριζόμενο ως ένα παράφορα σκληρό off-road όχημα που συνδυάζει τον δυναμικό και σκληροτράχηλο σχεδιασμό και την εντυπωσιακή απόδοση.
 
Ξεκινώντας από το καπό, ο εργοστασιακός Pentastar V6 3,6 λίτρων κινητήρας, αντικαταστάθηκε από έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα Hellcat V8 6,2 λίτρων. Ωστόσο η εταιρεία πριμοδότησε το νέο μοτέρ με διάφορες αναβαθμίσεις που εκτόξευσαν του αριθμούς απόδοσης. Έτσι το Maximus έχει την ισχύ 1.014 ίππων και 1.264 Nm ροπής, κάτι που αναλύεται σε 3,5 φορές μεγαλύτερη ισχύ από το κανονικό Gladiator. Όσο για το σπριντ 0-100 χλμ./ώρα, μετρήστε 3,9 δευτερόλεπτα από τη στιμγή που θα ξεκινήσει και δείτε το κοντέρ.
 
Φυσικά, ο «Μάξιμος» είναι κάτι περισσότερο από ένα pick-up υψηλής απόδοσης καθώς η Hennessey εγκαθιστά μια ποικιλία από off-road χαρακτηριστικά. Μέρος αυτών αποτελούν οι σπορ τροχοί από αλουμίνιο που συνεργάζονται με ελαστικά BFGoodrich, οι προσαρμοσμένοι προφυλακτήρες, βοηθητικά φώτα LED αλλά και ένα δερμάτινο εσωτερικό. Στην καμπίνα έχει τοποθετηθεί και μία μικρή ταμπέλα η οποία αριθμεί τις μονάδες, καθώς μόλις 24 τέτοια αυτοκίνητα θα κατασκευαστούν.
 
Για αυτούς που ενδιαφέρονται να μάθουν την τιμή του έστω και αν το μοντέλο δε θα προσφερθεί στην ευρωπαϊκή αγορά, να πούμε πως αυτή ξεκινά από τις 225.000 δολάρια, δηλαδή περίπου 201.500 ευρώ.
 
Πάρτε μία «γεύση» του Maximus στο παρακάτω βίντεο
 

Hyundai
NISSAN