Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Κανονική premium φίρμα θέλει να γίνει η Mazda

Κανονική premium φίρμα θέλει να γίνει η Mazda

2.249 Επισκέψεις στο άρθρο (1/3/2022)

O επικεφαλής της Mazda στο Ηνωμένο Βασίλειο Jeremy Thompson παραδέχτηκε πως η Mazda θέλει να γίνει κανονική premium φίρμα και να αποτελεί μια εναλλακτική επιλογή των Μercedes, Audi και BMW.

Να γίνει κάτι αντίστοιχο της Lexus επιθυμεί η Mazda

H Mazda εδώ και αρκετά χρόνια έχει σταδιακά αρχίσει να μετακινείται προς την premium κατηγορία, ώστε να μπορέσει να αποκομίζει περισσότερα κέρδη από την πώληση κάθε αυτοκινήτου της και να προσφέρει στους φίλους της ποιοτικότερη συναρμογή και τελευταίας τεχνολογίας υπηρεσίες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

«Δεν θέλουμε να μιμηθούμε τους Γερμανούς»

Ο Jeremy Thompson, ο επικεφαλής της φίρμας στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε συνέντευξή του στα βρετανικά μέσα παραδέχτηκε πως η Mazda έχει ως στόχο να γίνει μια πραγματική premium φίρμα. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Oι φιλοδοξίες μας είναι να γίνουμε μια σπουδαία εναλλακτική στις παραδοσιακές premium φίρμες. Δεν θέλουμε να μιμηθούμε τους Γερμανούς, αφού είναι αδύνατο να τους κερδίσουμε στο δικό τους παιχνίδι».

Mazda: «Να γίνουμε κάτι αντίστοιχο της Lexus»

Με άλλα λόγια, η Mazda δεν θέλει να γίνει η επόμενη Mercedes, BMW ή Audi, αλλά να προσφέρει κάτι φρέσκο για να δελεάσει τους αγοραστές premium  αυτοκινήτων που αναζητούν κάτι διαφορετικό. Συνέχισε λέγοντας ότι υπάρχει ακόμα χώρος στην premium κατηγορία για μία ακόμη φίρμα, με τον Jeremy Thomson να παραδέχεται ότι η Mazda θέλει να γίνει κάτι αντίστοιχο της Lexus αλλά καταλαμβάνοντας «έναν ελαφρώς διαφορετικό χώρο».

Συνέχεια του άρθρου >>>
Peugeot - Toyota
NISSAN