Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Την ισχύ μίας Corvette σε ένα Jeep Wrangler έδωσε μια εταιρεία βελτιώσεων, εγκαθιστώντας ένα V8 κινητήρα στο off-road όχημα.

Καρδιά Corvette σε σώμα Wrangler (+vid)

2.329 Επισκέψεις στο άρθρο (12/2/2018)

Την ισχύ μίας Corvette σε ένα Jeep Wrangler έδωσε μια εταιρεία βελτιώσεων, εγκαθιστώντας ένα V8 κινητήρα στο off-road όχημα.

Με τον καλύτερο τρόπο ένωσε δύο διαφορετικά μεταξύ τους μοντέλα η εταιρεία μετατροπών Bruiser Conversions, η οποία κατάφερε να χωρέσει τον LS3 V8 κινητήρα της Chevrolet κάτω από το καπό ενός Jeep Wrangler.
 
Πολλές πληροφορίες δεν έχουν υπάρξει για το συγκεκριμένο έργο, ωστόσο η αλήθεια είναι πως δεν συναντάμε τακτικά κάτι τέτοιο. Ο συγκεκριμένος κινητήρας που προέρχεται από την GM Performance προσφέρει στο Wrangler 455 ίππους και εκτός από αυτόν η εταιρεία κατάφερε να συνδέσει και το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων οκτώ σχέσεων, με το αποτέλεσμα να ακούγεται αρκετά καλό, όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε και στο παρακάτω βίντεο.
Αξίζει να σημειωθεί πως το νέο Wrangler που έκανε την εμφάνισή του πριν από δύο μήνες στο Auto Show του Λος Aντζελες, παίρνει ισχύ από ένα V6 3.6 λίτρων κινητήρα, ο οποίος προσφέρει 285 ίππους, καθιστώντας έτσι το μοντέλο που πρωταγωνιστεί στο θέμα μας αρκετά πιο ισχυρό, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της εταιρείας.
 
Δείτε το βίντεο
 

home pro
LINGLONG DIAGONISMOS