Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Νέο σοβαρό τροχαίο για τον Κούγια - «Καρφώθηκε» σε φορτηγό
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο σοβαρό τροχαίο για τον Κούγια - «Καρφώθηκε» σε φορτηγό

9.480 Επισκέψεις στο άρθρο (10/11/2021)

Ο γνωστός ποινικολόγος καρφώθηκε πάνω σε φορτηγό ενώ οδηγούσε το πολυτελές αυτοκίνητό του στο 308ο χιλιόμετρο μεταξύ Βελεστίνου – Αερινού στο ρεύμα προς Αθήνα.

Σε πολύ σοβαρό ατύχημα ενεπλάκη ο Αλέξης Κούγιας χθες το βράδυ, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί σοβαρά. Σύμφωνα με το LamiaReport, ο γνωστός ποινικολόγος, κατευθυνόταν με το αμάξι του προς την Αθήνα από την Λάρισα, όταν στο 308ο χιλιόμετρο μεταξύ Βελεστίνου – Αερινού, ο Κούγιας είδε δύο φορτηγά να έχουν κλείσει τον δρόμο λόγω τροχαίου ατυχήματος που είχε προηγηθεί.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Διαλύθηκε το αυτοκίνητό του

Ο ποινικολόγος δεν προλάβαινε στα σταματήσει και έτσι, με έναν ελιγμό, αντί να καρφωθεί στο πίσω μέρος του φορτηγού, καρφώθηκε ανάμεσα στο φορτηγό και το διάζωμα. Το SUV που οδηγούσε ο Αλέξης Κούγιας, όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες, έχει υποστεί σοβαρότατες ζημιές. Ο ποινικολόγος είχε μόνο κάποιους ελαφρείς τραυματισμούς, καθώς φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Είχε εμπλακεί σε σοβαρό τροχαίο ένα μήνα πριν

Θυμίζουμε πως περίπου ένα μήνα πριν, ο Κούγιας είχε εμπλακεί ξανά σε τροχαίο, πηγαίνοντας στη Λάρισα για την παρουσίαση του νέου προπονητή της ΑΕΛ, Ηλία Φυντάνη. Ο κ. Κούγιας είχε αναφέρει ότι  το αυτοκίνητο πάτησε σε λίμνη νερού και «απογειώθηκε». Κατόπιν, το αυτοκίνητο άρχισε να περιστρέφεται στον δρόμο, πρώτα βρήκε στο πίσω μέρος και ακολούθως έκανε μετωπική σύγκρουση με το διαχωριστικό.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
NISSAN