ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Καταδίωξη στο αντίθετο της Αθηνών-Λαμίας (+video)

6.503 Επισκέψεις στο άρθρο (5/3/2018)

Ο οδηγός ενός παλιού Opel Astra αφού διήνυσε πολλά χιλιόμετρα στο αντίθετο ρεύμα της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας έπεσε πάνω στο μπλόκο των αστυνομικών με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του και άλλος ένας να τραυματιστεί ελαφρά.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός του λευκού Opel Astra, ο οποίος όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες είχε ψυχολογικά προβλήματα και βρισκόταν σε έξαλη κατάσταση, δεν υπάκουσε στις εντολές των αστυνομικών να σταματήσει καθώς είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα της Νέας Εθνικής Οδού προς Θεσσαλονίκη. Από εκεί και έπειτα ξεκίνησε η τρελή καταδίωξη, που θύμισε σκηνές χολιγουντιανής ταινίας, με τα περιπολικά να προσπαθούν μάταια πολλές φορές να του κλείσουν το δρόμο.
 

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς όταν πλησίαζαν τα περιπολικά ο οδηγός είτε τα εμβόλιζε, είτε πετούσε αντικείμενα στους ίδους, ενώ σημειώνουμε πως δύο φορές κατάφερε να χτυπήσει τα αυτοκίνητα της αστυνομίας στο πίσω μέρος. Ούτε τα διόδια της Πελασγίας και της Μαυρομανδήλας εμπόδισαν τον οδηγό του Ι.Χ. ο οποίος έσπασε τις μπάρες συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία του στο αντίθετο ρεύμα. 

Μην έχοντας άλλη λύση τέλος, οι Αρχές έκλεισαν το δρόμο στήνοντας οδόφραγμα με περιπολικά και φορτηγά λίγο πριν τα διόδια της Τραγάνας. Ούτε αυτό πτόησε τον οδηγό που προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε δύο περιπολικά και ένα φορτηγό, προτιμώντας να χάσει τη ζωή του παρά να σταματήσει. Πέραν αυτού, σημειώθηκε και ένας ελαφρύς τραυματισμός στον οδηγό ενός φορτηγού.
 

Hyundai
Audi