Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Καταφτάνει «σκληροπυρηνικό» Mitsubishi μέσω της Ralliart!
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Καταφτάνει «σκληροπυρηνικό» Mitsubishi μέσω της Ralliart!

3.539 Επισκέψεις στο άρθρο (20/12/2021)

Κάτι καλό ετοιμάζει η Ralliart της Mitsubishi, η οποία μέσω ενός teaser μας προϊδεάζει για ένα νέο μοντέλο που θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες.

Παρουσιάζει νέο μοντέλο η Mitsubishi Ralliart

Μετά από παύση για περισσότερο από μια δεκαετία, το τμήμα υψηλών επιδόσεων και μηχανοκίνητων σπορ της Mitsubishi, Ralliart επέστρεψε και όπως φαίνεται θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία του άμεσα, αφού έχει έτοιμο ένα νέο πρωτότυπο!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ντεμπούτο τον Γενάρη του 2022

Το νέο μοντέλο του τμήματος Ralliart αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον επόμενο μήνα στο Tokyo Auto Salon 2022 στην Ιαπωνία και μάλιστα η ιαπωνική μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη teaser εικόνα. Αυτή μας δείχνει την σπορ σχεδίαση του αεροδυναμικού διαχύτη που βρίσκεται στο κάτω μέρος του πίσω προφυλακτήρα, ενώ κοσμείται και από το λογότυπο Ralliart. Από κει και πέρα δώστε προσοχή στις πέντε κάθετες λωρίδες LED στο μέσο του διαχύτη που θυμίζουν φως από μονοθέσια της F1, ενώ παρατηρούμε και τους λεπτούς κόκκινους ανακλαστήρες.

Ίσως είναι ηλεκτρικό

Μέχρι στιγμής κανείς δεν γνωρίζει για ποιο ακριβώς μοντέλο πρόκειται, ωστόσο η απουσία απολήξεων της εξάτμισης μας κάνει να πιστεύουμε πως πρόκειται για ένα ηλεκτρικό μοντέλο. Στο παρελθόν έχουν υπάρξει φήμες για ένα Plug-in υβριδικό Outlander προδιαγραφών Ralliart, ωστόσο από την εικόνα όπως προαναφέραμε δε φαίνεται να επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο. Συνέχεια του άρθρου >>>
fiat
OPEL