Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Οι Ιάπωνες αποκάλυψαν χθες το Urban, ένα concept «χτισμένο» σε μια εντελώς νέα πλατφόρμα.

Kάθε Ηοnda θα βγαίνει και ως «ηλεκτρικό»

1.878 Επισκέψεις στο άρθρο (13/9/2017)

Tα πλάνα της για το μέλλον ανακοίνωσαν οι Ιάπωνες της Honda στο περιθώριο της Έκθεσης της Φρανκφούρτης. Δείτε τι ετοιμάζουν.

Μια ακόμη αυτοκινητοβιομηχανία ανακοίνωσε στο περιθώριο της Έκθεσης στην Φρανκφούρτη τα σχέδια της για το μέλλον. Η Honda, προέβη λοιπόν στην ανακοίνωση ότι κάθε μοντέλο της που θα έρχεται στην Ευρώπη θα έχει κάποια ηλεκτρική έκδοση από δω και στο εξής.

Ο πρόεδρος και CEO της Honda δήλωσε: «Eδώ στην Ευρώπη, βλέπουμε πως γίνονται κινήσεις προς τα ηλεκτρικά μοντέλα πολύ πιο γρήγορα από οπουδήποτε αλλού». Η ιαπωνική μάρκα πιστεύει ότι η Γηραιά Ήπειρος ενδιαφέρεται πολύ για ηλεκτρικά και υβριδικά μοντέλα, έτσι σχεδιάζει τα εξοπλίσει με τέτοια τεχνολογία τα μοντέλα της με σκοπό να αποτελέσουν τα 2/3 των συνολικών πωλήσεων της από το 2025.

Μάλιστα, οι Ιάπωνες αποκάλυψαν χθες το Urban, ένα concept «χτισμένο» σε μια εντελώς νέα πλατφόρμα και καθορίζει την κατεύθυνση για την τεχνολογία και το σχεδιασμό που θα εμφανίσει σε ένα μελλοντικό ηλεκτρικό  μοντέλο η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία.
 
Η εξωτερική σχεδίαση του Urban συνδυάζει την απλή σχεδίαση με την προηγμένη τεχνολογία και εμφανίζει ένα μικρό αυτοκίνητο με σπορ χαρακτηριστικά. Το έμβλημα της Honda που έχει πάρει τη θέση του στο μέσω της στενής γρίλιας φωτίζεται, ενώ οι στρογγυλοί προβολείς μας θυμίζουν κάτι από αυτοκίνητα παλαιότερων δεκαετιών.   
 
Ωστόσο το πιο ενδιαφέρον κομμάτι στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο εσωτερικός σχεδιασμός. Όπως μπορούμε να δούμε η ορατότητα από τη θέση του οδηγού χαρακτηρίζεται κάτι παραπάνω από καλή χάρη στις λεπτές κολόνες Α αλλά και λόγω του πολύ μεγάλο παρμπρίζ.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Πρόεδρου και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Honda, Takahiro Hachigo μια έκδοση παραγωγής του Urban θα έρθει στην Ευρώπη το 2019.      

FORD
TRANSPORTER IAA