Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Μια νέα έκδοση του υβριδικού Kia Niro ετοιμάζεται προς λανσάρισμα.

Μια νέα έκδοση του υβριδικού Kia Niro ετοιμάζεται προς λανσάρισμα.

Kia Niro Plug-in Hybrid

5.836 Επισκέψεις στο άρθρο (16/12/2016)

Στο τέλος του 2017 αναμένεται να κυκλοφορήσει μια «plug-in» έκδοση του νέου Kia Niro, το οποίο πιθανόν να είναι ικανό για 42 χιλιόμετρα αυτονομίας αποκλειστικά με ηλεκτρική ισχύ.

Όταν η KIA παρουσίασε το υβριδικό μοντέλο Niro, είχε αναφέρει ότι σύντομα θα ακολουθούσε και μία «plug-in» έκδοση του –δηλαδή, υβριδικό όχημα με δυνατότητα εξωτερικής φόρτισης των μπαταριών του, από κατάλληλη πρίζα. Τώρα, δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο περισσότερες πληροφορίες για την αναμενόμενη αυτή έκδοση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Σε κατάλληλη παρουσίαση, η Kia ανακοίνωσε ότι η plug-in έκδοση του Niro θα κυκλοφορήσει στις αγορές τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο του 2017 και ότι θα είναι ικανό να διανύσει 42 χιλιόμετρα, αποκλειστικά με ηλεκτρική ισχύ.
Το μοντέλο θα φέρει μπαταρία 8.9 kWh, μια σημαντικά μεγαλύτερη χωρητικότητα από τα 1.56 kWh της «απλής» έκδοσης του Niro, αλλά και έναν μεγαλύτερο ηλεκτροκινητήρα. Η μονάδα εσωτερικής καύσης θα παραμείνει τετρακύλινδρη σε σειρά, κυβισμού 1.6 λίτρων που θα συνδυάζεται με εξατάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Το μηχανικό σύνολο που θα χρησιμοποιεί το Niro Plug-In είναι ουσιαστικά όμοιο με αυτό του Hyundai Ioniq Plug-In, αν και το τελευταίο αναμένεται να αγγίξει τα 43,4 χιλιόμετρα πλήρως ηλεκτρικής αυτονομίας, σύμφωνα με την Hyundai. Με αυτά τα νούμερα, η Kia ανταγωνίζεται το Toyota Prius, το οποίο μπορεί να διανύσει 40,2 χιλιόμετρα μόνο με ηλεκτρική ισχύ. Περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να γίνουν διαθέσιμες στις αρχές του 2017. 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
TI YOKOHAMA AGORAZO