Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ως το 2020, η Kia θα διαθέτει το δικό της υδρογονοκίνητο μοντέλο (στη φωτό το Kia Stinger).

Ως το 2020, η Kia θα διαθέτει το δικό της υδρογονοκίνητο μοντέλο (στη φωτό το Kia Stinger).

Kia υδρογόνου το 2020

3.400 Επισκέψεις στο άρθρο (5/4/2017)

To Hyundai Group θέλει να αυξήσει τα οικολογικά του μοντέλα και έτσι, μετά από το ντεμπούτο του υδρογονοκίνητου SUV της Hyundai, θα ακολουθήσει και ένα αντίστοιχο όχημα της Kia.

Η Kia θα λανσάρει ένα υδρογονοκίνητο μοντέλο έως το 2020, στα πλαίσια του πλάνου του Hyundai Group να αυξήσει το οικολογικά του οχήματα. Ο αντιπρόεδρος του τμήματος Eco Technology Center που φτιάχνει μοντέλα για τις Hyundai και Kia, Lee Ki-sang, αποκάλυψε πως το Kia υδρογόνου θα παρουσιαστεί μετά από το ντεμπούτο των νέων κυψελών καυσίμου σε ένα νέο SUV, το οποίο θα εμφανιστεί του χρόνου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

  
Εξηγώντας ο κος Lee είπε πως το εν λόγω όχημα θα δοκιμαστεί, θα εκτιμηθεί και θα λανσαριστεί μετά το ντεμπούτο του SUV της Hyundai, καθώς η εταιρεία δεν έχει τους απαιτούμενους πόρους για να δουλέψει ταυτόχρονα και τα δύο μοντέλα. Επιπλέον, οι πωλήσεις του Hyundai θα επιτρέψει στους Κορεάτες να προσφέρουν τις προηγμένες τεχνολογίες σε πιο προσιτά μοντέλα της Kia.
 
Ο κος Lee δήλωσε πως η Kia θεωρεί πως το 2020 είναι μια καλή στιγμή για το ντεμπούτο του μοντέλου της, καθώς τα αντίστοιχης τεχνολογίας μοντέλα των Toyota, Honda, GM και Daimler, αναμένονται στις αρχές της δεκαετίας. Ωστόσο το μεγαλοστέλεχος της φίρμας δεν μας αποκάλυψε τον τύπο αμαξώματος που θα έχει το υδρογονοκίνητο Kia.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
OPEL