Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Κινέζος κατασκευαστής υπόσχεται πως θα οδηγάς και θα πετάς
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Κινέζος κατασκευαστής υπόσχεται πως θα οδηγάς και θα πετάς

3.729 Επισκέψεις στο άρθρο (27/10/2021)

Η κινεζική εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών οχημάτων με το όνομα XPeng, μας παρουσίασε την δική της εκδοχή για το ιπτάμενο αυτοκίνητο του μέλλοντος. Το φιλόδοξο project παρουσιάστηκε μεταξύ άλλων, σε ετήσια τεχνολογική ημερίδα της εταιρίας.

Η κατασκευαστική εταιρία από την Κίνα δεν προχώρησε σε περαιτέρω λεπτομέρειες, αλλά επισημαίνει πως η όλη εξέλιξη του μοντέλου προήλθε εξολοκλήρου από την ίδια, προσφέροντας πλήθος λειτουργιών με σκοπό την ασφάλεια του οδηγού. Το όχημα αποτελείται από μία ελαφριά κατασκευή, καθώς και έναν πτυσσόμενο μηχανισμό που φέρει τον ρότορα και τα φτερά ελικοπτέρου, κάνοντας το φουτουριστικό αυτοκίνητο ικανό για να πετάξει.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Απογειώνεται κάθετα όπως τα ελικόπτερα

Για να μπει σε λειτουργία πτήσης, το όχημα πρέπει να είναι σε θέση στάθμευσης. Μόνο τότε δύο πόρτες που μιμούνται το άνοιγμα των φτερών του γλάρου ανοίγουν, ώστε να εμφανιστεί ο πτυσσόμενος μηχανισμός, επιτρέποντας στο αυτοκίνητο κάθετη απογείωση και προσγείωση, από κάθε τερέν.
 

Αεροδυναμικός σχεδιασμός και μπόλικη τεχνολογία

Η σχεδίασή του έρχεται από το μέλλον, με αεροδυναμικό σχεδιασμό που καλύπτει μέχρι και τους πίσω τροχούς του αμαξώματος. Τελευταίας τεχνολογίας φαίνεται να είναι και το εσωτερικό του, με διάφανη οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα, ψηφιακή οθόνη ενσωματωμένη στο τιμόνι και μοναδικά χειριστήρια για την πτήση.
 

Πρεμιέρα σε μορφή πρωτότυπου το 2024

Αν και το μοντέλο είναι σαν να βγήκε μόλις από ταινία επιστημονικής φαντασίας, η XPeng  αναφέρει πως θα ξεκινήσει να κάνει την εμφάνιση του σαν πρωτότυπο το 2024. Αρκετά αισιόδοξη, δηλώνει πως το όχημά της θα έχει ικανότητες για οδήγηση στο δρόμο καθώς θα είναι πλήρως νόμιμο για κυκλοφορία.

Έρχονται τα ιπτάμενα αυτοκίνητα;
-Κινέζικο αυτοκίνητο θα έχει πτυσσόμενο μηχανισμό με έλικες ικανό για πτήση, με κάθετη προσγείωση και απογείωση.
-Η εταιρεία σκοπεύει να παρουσιάσει το πρωτότυπο το 2024!
Εσύ πιστεύεις ότι τα ιπτάμενα αυτοκίνητα μπορεί να γίνουν πραγματικότητα ή σίγουρα υπάρχει κάποιος άλλος εναλλακτικός τρόπος μετακίνησης για το μέλλον;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
Autotriti.gr