Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά
Κλείνουν δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας για τον Πάπα

Κλείνουν δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας για τον Πάπα

2.418 Επισκέψεις στο άρθρο (3/12/2021)

Αρκετές θα είναι η κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν το προσεχές τριήμερο 4 - 6 Δεκεμβρίου στην Αθήνα, λόγω της επίσκεψης του Πάπα Φραγκίσκου.

Διακοπές και εκτροπές κυκλοφορίας

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Υπομονή θα πρέπει να κάνουν όσοι κινηθούν με το αυτοκίνητό τους σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας το προσεχές τριήμερο. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε επίσημα η αστυνομία στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του Πάπα Φραγκίσκου στη χώρα μας, κατά το τριήμερο 4 - 6 Δεκεμβρίου 2021, θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικούς άξονες της Αττικής, με διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Κλείνουν την Κυριακή για 7 ώρες Β. Σοφίας και Β. Κωνσταντίνου

Ειδικότερα, την Κυριακή 5/12/2021, και κατά τις ώρες 13:00 έως 20:00, θα διακοπεί η κυκλοφορία στην Λεωφόρο Β. Σοφίας στο τμήμα της μεταξύ της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και της οδού Β. Αλεξάνδρου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το κέντρο, όπως επίσης και στην Λεωφόρο Β. Κωνσταντίνου στο τμήμα της μεταξύ των οδών Μερκούρη και Β. Αλεξάνδρου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λεωφόρο Β. Σοφίας.

Κανένα άλλο όχημα μαζί με την πομπή του Παπά Φραγκίσκου

Κατά την κίνηση της πομπής που θα μεταφέρει τον ποντίφικα, δε θα επιτρέπεται η κυκλοφορία άλλων οχημάτων στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας. Τέλος στην ανακοίνωσή της η αστυνομία ζητά από τους οδηγούς να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

«Οπλιστείτε» με υπομονή!
-Κλείνουν δρόμοι το τριήμερο 4-6/12 στο κέντρο της Αθήνας λόγω της επίσκεψης του Πάπα στην Ελλάδα.
-Λεωφόρος Β. Σοφίας και Λεωφόρος Β. Κωνσταντίνου κλειστές για 7 ώρες την Κυριακή 5/12!
Θα πάρεις το αμάξι σου ή θα προτιμήσεις το Μετρό;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

NEO TRANSIT CUSTOM
Test Center