Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

H Porsche η οποία είχε κλαπεί πριν από περίπου 27 χρόνια εντοπίστηκε σε ένα δάσος.

Κλεμμένη Porsche βρέθηκε 27 χρόνια μετά

6.653 Επισκέψεις στο άρθρο (1/12/2017)

Μία Porsche η οποία είχε κλαπεί πριν από περίπου 27 χρόνια εντοπίστηκε σε ένα δάσος. Δείτε περισσότερα για την απίστευτη ιστορία.

Όταν ο ιδιοκτήτης μιας Porsche 924, δήλωνε την εξαφάνιση της, στις 20 Ιανουαρίου του 1991, πότε δεν φαντάζονταν ότι το αυτοκίνητό του θα βρισκόταν ύστερα από 27 περίπου χρόνια.
 
Και όμως αυτό συνέβη στην ιστορία που παρουσιάζουμε, η οποία έλαβε χώρα στο Oregon των Ηνωμένων Πολιτειών, με το αυτοκίνητο κατασκευής του 1979 να βρίσκεται αναποδογυρισμένο σε μια απόκρημνη πλαγιά του δάσους ανάμεσα στα δέντρα.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ένας άντρας που βρέθηκε στην περιοχή με τον σκύλο του, είδε το αυτοκίνητο σε αυτή την κατάσταση και αμέσως ενημέρωσε τον σερίφη της πόλης Jackson County. Ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών αρχών επιβεβαιώθηκε πως πρόκειται για ένα κλεμμένο αυτοκίνητο με την αναφορά να έχει γίνει στις 20 Ιανουαρίου του 1991.
 
Για ποιον λόγο η εύρεση του αυτοκινήτου δεν έγινε νωρίτερα, είναι κάτι που δεν έχει απαντηθεί από τις αρχές, οι οποίες σημείωσαν πως στον περιβάλλοντα χώρο του αυτοκινήτου δεν έχουν βρεθεί ανθρώπινα οστά, παραμόνο κόκκαλα ελαφιών.
 
Τελικά ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ.

Toyota
KIA