Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

«Κόκκινοι» οι δρόμοι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Live η κίνηση στους δρόμους

1.024 Επισκέψεις στο άρθρο (1/10/2024)
«Κόκκινοι» οι δρόμοι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Live η κίνηση στους δρόμους

- Σταματημένα αυτοκίνητα στην Εθνική Οδό
- Κόκκινο και το κέντρο
- Ουρές και στις Λεωφόρους Κηφισίας και Μεσογείων
- Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό
- Μποτιλιάρισμα και στη συμπρωτεύουσα

Σταματημένα αυτοκίνητα στην Εθνική Οδό

Οι οδηγοί θα περάσουν δύσκολο πρωί σήμερα Τρίτη, αφού κυκλοφοριακά προβλήματα έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους στους οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου, αλλά και της Θεσσαλονίκης.

 Κάθε μέρα,Live: η κίνηση στους δρόμους.

Καθυστερήσεις παρατηρούνται και στα δύο ρεύματα του Κηφισού, στο ρεύμα προς Πειραιά είναι δύσκολη η κατάσταση από το ύψος της Λυκόβρυσης μέχρι και αυτό του Αιγάλεω. Στο ρεύμα ανόδου κυριαρχεί η ίδια κατάσταση, από το Αιγάλεω μέχρι και το ύψος της Νέας Ιωνίας.

Κόκκινο και το κέντρο

Μεγάλα προβλήματα και στη Λεωφόρο Αθηνών από το Αιγάλεω μέχρι και τον Σκαραμαγκά, ενώ οι οδηγοί θα περάσουν την ίδια κατάσταση και στο κέντρο των Αθηνών, αφού και το ένα ρεύμα της Πειραιώς, αλλά και στη Βασιλίσσης Σοφίας και Συγγρού παρατηρούνται έντονα προβλήματα.

Ουρές και στις Λεωφόρους Κηφισίας και Μεσογείων

Το ίδιο ισχύει και στις Λεωφόρους Κηφισίας από το Μαρούσι μέχρι και το κέντρο, όπως και για τη Λεωφόρο Μεσογείων μέχρι το Χαλάνδρι.

Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό

Καθυστερήσεις παρατηρούνται σήμερα το πρωί και στην Αττική Οδό, στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, από Ζεφύρι μέχρι και το Μαρούσι, ενώ στο ρεύμα προς Ελευσίνα οι οδηγοί θα «κολλήσουν» από τον Γέρακα μέχρι και το δαχτυλίδι της Κηφισίας.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
RANGER