Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

«Κουκλίστικη» Supra για πολλά λεφτά!

1.650 Επισκέψεις στο άρθρο (6/5/2019)

Έως και εξαψήφιο νούμερο μπορεί να φτάσει η τιμή αυτής εδώ της Supra. Δείτε γιατί.

Eίναι γνωστό πως για να αποκτήσει κάποιος μια Toyota Supra προηγούμενης γενιάς το ποσό που πρέπει να ξοδέψει είναι πολύ μεγάλο. Φανταστείτε λοιπόν πόσο ψηλά θα φτάσει η τιμή αυτού εδώ του αυτοκινήτου λόγω της εξαιρετική κατάστασης στην οποία βρίσκεται.

Το χρώμα της είναι το σπάνιο Deep Jewel Green Pearl αλλά αυτό που ελκύει περισσότερο τους συλλέκτες είναι το γεγονός πως από το 1997 έως και τώρα που βγαίνει σε δημοπρασία είχε μόνο έναν ιδιοκτήτη, ο οποίος και αποκαλύπτει πως έχει κάνει με το αυτοκίνητο μόνο 100.584 χιλιόμετρα και ότι το κρατά αποθηκευμένο σε γκαράζ για να διατηρείται σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση.
 
Δυστυχώς, η Supra αυτή έχει υποστεί κάποιες ζημιές στο εμπρός μέρος όταν χτύπησε σε θραύσματα τροχαίου ατυχήματος σε μεγάλο αυτοκινητόδρομο. Η ζημιά φυσικά έχει αποκατασταθεί πλήρως και το σημείο έχει ξαναβαφτεί στο εργοστασιακό του χρώμα. Μεταξύ άλλων, το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με 17άρες ζάντες και ειδικά εμβλήματα ενώ έχει ακόμα το εργοστασιακό σπόιλερ και την ηλεκτρονικά ανοιγόμενη οροφή.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο εργοστασιακός twin-turbo των 3,0 λίτρων απόδοσης 320 ίππων και 427 Νm ροπής που συνεργάζεται με ένα 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και στέλνει την κίνηση στους πίσω τροχούς.

Αυτή την στιγμή, η τιμή του αυτοκινήτου έχει φτάσει τις 60.000 δολάρια αλλά είναι πολύ πιθανό να ξεπεράσεις τις 100.000 δολάρια.

Hyundai
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO