Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Ξεκίνησαν οι ευρωπαϊκές πωλήσεις του νέου Opel Frontera

 Σχολιάστε 
5.365 Επισκέψεις στο άρθρο (5/7/2024)
Ξεκίνησαν οι ευρωπαϊκές πωλήσεις του νέου Opel Frontera
5 Φωτογραφίες »

- Από 23.900 ευρώ το Frontera στη Γερμανία.
- Σε δύο εκδόσεις εξοπλισμού και ισάριθμα εξοπλιστικά πακέτα.
- Ήπια υβριδικό έως 136 άλογα, ηλεκτρικό με αυτονομία έως 400 χλμ.
- Έως 1.600 λίτρα χώρος αποσκευών.

Από 23.900 ευρώ το Frontera στη Γερμανία

Το ευρωπαϊκό εμπορικό του λανσάρισμα πραγματοποίησε το νέο Opel Frontera, ανακοινώνοντας τις τιμές του για την αγορά της Γερμανίας. Όπως γνωστοποίησε η μάρκα, στην αμιγώς ηλεκτρική του έκδοση το Frontera Electric προσφέρεται από 28.990 ευρώ, ενώ το κόστος απόκτησης για τις ήπια υβριδικές εκδόσεις ξεκινούν από 23.900 ευρώ για τα 100 άλογα και από 25.700 ευρώ για την έκδοση των 136 ίππων.

Σε δύο εκδόσεις εξοπλισμού και ισάριθμα εξοπλιστικά πακέτα

Το Opel Frontera θα προσφέρεται στη βασική έκδοση Frontera και στην πιο σπορτίφ GS, που θα είναι η κορυφαία. Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προσαρμόσουν περαιτέρω το όχημά τους με δύο προαιρετικά πακέτα «Comfort» και «Tech». Η Opel αναφέρει ότι από τη βασική έκδοση το Frontera θα είναι καλά εξοπλισμένο. Από κει και πέρα, στα στάνταρ χαρακτηριστικά της έκδοσης GS θα περιλαμβάνονται ανάμεσα από άλλα έγχρωμη οθόνη αφής 10 ιντσών με ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης, καθώς και κάμερα οπισθοπορείας.

Ήπια υβριδικό έως 136 άλογα, ηλεκτρικό με αυτονομία έως 400 χλμ.

Μιλώντας για τα κινητήρια σύνολα, το ήπια υβριδικό Frontera Hybrid θα εφοδιάζεται με τους νέους υπερτροφοδοτούμενους τρικύλινδρους βενζινοκινητήρες 1.2 λτρ., απόδοσης 100 και 136 ίππων, οι οποίοι σύμφωνα με τη μάρκα έχουν εξελιχθεί ειδικά για τις υβριδικές εκδόσεις. Οι κινητήρες συνδυάζονται με ένα νέο, ηλεκτροκίνητο 6τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και έναν ηλεκτροκινητήρα 28 ίππων. Από την άλλη το Frontera Electric θα διατίθεται με δύο επιλογές αυτονομίας. Η πρώτη θα φτάνει τα 305 χιλιόμετρα, ενώ η δεύτερη τα 400 χιλιόμετρα. Η Opel δεν έχει αποκαλύψει ακόμα τις υπόλοιπες προδιαγραφές του ηλεκτρικού Frontera, κάτι που θα συμβεί προσεχώς.

Έως 1.600 λίτρα χώρος αποσκευών

Από κει και πέρα να θυμίσουμε πως το νέο οικογενειακό SUV της Opel σχεδιαστικά αποτελεί μια στιβαρή ερμηνεία της «Bold & Pure» φιλοσοφίας. Το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με LED προβολείς και LED φώτα ημέρας. Στο έως και 6θεσιο εσωτερικό, με τα πίσω καθίσματα σε όρθια διάταξη, το Frontera προσφέρει περισσότερα από 460 λίτρα χωρητικότητας, ενώ με τα καθίσματα αναδιπλωμένα, η χωρητικότητα αυξάνεται στα 1.600 λίτρα.  Η διαιρούμενη κατά 60:40 πλάτη των πίσω καθισμάτων προσθέτει στην ευελιξία, ενώ στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται ένα δεύτερο πάτωμα για τον χώρο φόρτωσης. Επιπλέον, όσοι χρειάζεται να μεταφέρουν περισσότερες αποσκευές ή θέλουν να εκμεταλλευτούν πλήρως τη δυνατότητα φόρτωσης οροφής που ξεπερνά τα 200 κιλά, μπορούν να επιλέξουν τις (προαιρετικές) ράγες οροφής.

VIVARO LEASING
moto