ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Πάνω από 6.000 παραβάσεις σε μία μόλις εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν από τους έλληνες οδηγούς στην Ελληνική Επικράτεια.

Ξεπέρασαν τις 6.000 οι παραβάσεις

2.327 Επισκέψεις στο άρθρο (15/5/2018)

Πάνω από 6.000 παραβάσεις σε μία μόλις εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν από τους έλληνες οδηγούς στην Ελληνική Επικράτεια. Δείτε περισσότερα.

Συνεχίζεται το στοχευμένο πρόγραμμα της Ελληνικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση των «επικίνδυνων» τροχονομικών παραβάσεων, με την ΕΛ.ΑΣ να δημοσιεύει νέα στοιχεία με τα αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα την εβδομάδα που μας πέρασε, 7 - 13 Μαΐου, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 17.520 οχήματα, και βεβαιώθηκαν συνολικά 6.101 σχετικές παραβάσεις σε όλη την επικράτεια, με τις αρχές να «δίνουν προτεραιότητα» στην υπέρβαση του ορίου ταχύτητας.
Οι περισσότερες παραβάσεις σημειώθηκαν, στο οδικό δίκτυο της Αττικής (635), στον Βόρειο Οδικό ¶ξονα Κρήτης (524), στο οδικό δίκτυο της Θεσσαλονίκης (498), της Πιερίας (376), της Ακαρνανίας (289) και της Κορινθίας (259).

Με ενημέρωσή της η Ελληνική Αστυνομία αναφέρει πως οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό των σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων και την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας.

Τέλος αναφέρουν ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των χρηστών του οδικού δικτύου και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις, τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.

Hyundai
DS