Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Κυλάει το νερό στο αυλάκι για την αναγέννηση της Lancia

2.751 Επισκέψεις στο άρθρο (30/3/2021)

O CEO της Lancia, κ. Luca Napolitano, ανακοίνωσε τη νέα διοικητική δομή της ιταλικής φίρμας, η οποία βρίσκεται πλέον υπό τον έλεγχο της Stellantis.


Την σύνθεση της νέας διοικητικής ομάδας της Lancia ανακοίνωσε ο CEO της πάλαι ποτέ ένδοξης ιταλικής φίρμας. Η κίνηση αυτή φαίνεται πως θα αποτελέσει το πρώτο βήμα για την αναγέννηση της Lancia υπό την σκεπή και επίβλεψη της Stellantis, του ομίλου που δημιουργήθηκε από την συγχώνευση του PSA Group και της Fiat-Chrysler.

«Ψάχναμε μια ομάδα ειδικών για να χτίσουμε το μέλλον της Lancia, αξιοποιώντας τις μεγάλες δυνατότητες του πάθους, της δέσμευσης και του οράματός μας», δήλωσε ο Napolitano.

Ο Paolo Loiotile ορίστηκε υπεύθυνος για τα προϊόντα της Lancia. Ο Yann Chabert ορίστηκε επικεφαλής μάρκετινγκ και επικοινωνίας. Η Erica Valeria Ferraioli έχει οριστεί υπεύθυνη για την τιμολόγηση της Lancia και της Alfa Romeo και θα αναφέρεται απευθείας στον CEO της Lancia κ. Luca Napolitano και αυτόν της Alfa Romeo κ.Jean-Philippe Impalato. Η Roberta Zerbi έχει οριστεί ως επικεφαλής των Lancia & Alfa Romeo για την Ευρώπη και θα αναφέρεται στον Maxime Picat, τον γενικό διευθυντή της Ευρώπης και στους Napolitano και Imparato.
 
Ο Loiotile συνεργάζεται με την FCA από το 2003. Από το 2014 έως το 2019, ήταν υπεύθυνος για τον παγκόσμιο σχεδιασμό προϊόντων της Alfa Romeo, μετά την ανάπτυξη της GIulia και του Stelvio. Από το 2019 έως το 2020, ήταν υπεύθυνος για το σχεδιασμό προϊόντων για την Fiat, την Abarth και τη Lancia για την Ευρώπη και την Αφρική.

Ο Yann Chabert συνεργάζεται με την FCA από το 1996. Από το 2014 έως το 2016, ήταν υπεύθυνος πωλήσεων για τις Fiat και Abarth στη Γαλλία.

Η Erica Valeria Ferraioli εργαζόταν στην Lamborghini το 2007 και μετακόμισε στην FCA το 2011. Από το 2013 έως το 2016, ήταν υπεύθυνη για τις πωλήσεις και την εμπορική ανάπτυξη των Jeep και Alfa Romeο. Από το 2016 έως το 2019, ηγήθηκε της εμπορικής ανάπτυξης και των πωλήσεων της Fiat για την περιοχή EMEA. Από το 2019 έως το 2020, ήταν υπεύθυνη για τις επιχειρηματικές τις εμπορικές δραστηριότητες της FCA στην περιοχή EMEA (Ευρώπη και Αφρική).

Η Roberta Zerbi συνεργάζεται με την FCA από το 2011. Από το 2011 έως το 2012, ήταν υπεύθυνη για το μάρκετινγκ των προϊόντων και το 2013 ήταν υπεύθυνη για τον προγραμματισμό μάρκετινγκ και τη βελτιστοποίηση της πορείας της Fiat. Από το 2014 έως το 2015, η Roberta ηγήθηκε του τμήματος FCA Marketing and Communications στην Ιταλία και ανέλαβε το ρόλο της Country Manager των Alfa Romeo & Jeep το 2015. Το 2017, ορίστηκε, μεταξύ άλλων επικεφαλής της Alfa Romeo στην περιοχή EMEA .
 

Autotriti.gr
VITO POSO KALO EINAI