ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Leapmotor Β10: Το νέο ηλεκτρικό μικρό SUV που έρχεται στην Ευρώπη

 Σχολιάστε 
1.808 Επισκέψεις στο άρθρο (14/10/2024)
Leapmotor Β10: Το νέο ηλεκτρικό μικρό SUV που έρχεται στην Ευρώπη
5 Φωτογραφίες »

- Το νέο μικρό SUV της κινεζικής Leapmotor, που θα δούμε και στην Ελλάδα.
- Σχεδίαση παρόμοια με του C10.
- Με ένα ηλεκτρικό μοτέρ, 218 ίππους και αυτονομία 421 χλμ..
- Στις αγορές της Ευρώπης και της Ελλάδας από το 2025.

Το νέο μικρό SUV της κινεζικής Leapmotor

Η Leapmotor είχε ανακοινώσει πως στο πλαίσιο της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Παρισιού θα παρουσίαζε το νέο Β10, όπως και έκανε. Πρόκειται για το τρίτο αυτοκίνητο της κινεζικής φίρμας που θα έρθει στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, μετά τα Τ03 και C10. Μάλιστα, η σύνδεση του Β10 με το C10 είναι εμφανείς, όπως εύκολα γίνεται κατανοητό έπειτα από την αποκάλυψη του νέου ηλεκτρικού SUV.

Σχεδίαση παρόμοια με του C10

Στο μπροστινό τμήμα, οι προβολείς του Β10 ενσωματώνουν τρεις πολύ λεπτές μεμονωμένες μονάδες LED και συνδέονται μέσω μιας μαύρης επένδυσης, όπως στο C10. Η σχεδίαση στο πλάι παρατηρούμε πως είναι πολύ ομαλή, κάτι στο οποίο συμβάλουν και οι χειρολαβές των θυρών, οι οποίες είναι χωνευτές στο αμάξωμα. Στο πίσω μέρος βλέπουμε επίσης μία λεπτή LED διακεκομμένη μπάρα, που έχει και αυτή το ρόλο των βασικών φωτιστικών σωμάτων.

Με ένα ηλεκτρικό μοτέρ και πιθανότατα 218 ίππους και αυτονομία 421 χλμ.

Τη βάση του B10 αποτελεί η νέα πλατφόρμα της «Β» της μάρκας και την τελευταία ηλεκτρική αρχιτεκτονική «Leap 3.5». Αυτή η τεχνολογία θα χρησιμεύσει ως το υπόβαθρο για μια ποικιλία νέων μοντέλων που η Leapmotor σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το 2025. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή η Leapmotor δεν ανακοίνωσε επίσημα τους αριθμούς αυτονομίας και ισχύος του B10. Ανεπίσημα ωστόσο γνωρίζουμε πως το Β10 θα εξοπλίζεται με ένα ηλεκτρικό κινητήρα στο πίσω μέρος και μπαταρία 69,9 kWh. Η ισχύς του θα ανέρχεται στους 218 ίππους, ενώ η αυτονομία του περίπου στα 421 χιλιόμετρα.

Δεν αποκαλύφθηκε το εσωτερικό, αλλά...

Το εσωτερικό δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, αν και δεδομένου του εξωτερικού περιμένουμε ότι θα είναι και αυτό επηρεασμένο από το C10. Αυτό θα σήμαινε μια μινιμαλιστική καμπίνα σε σχεδίαση, με δύο οθόνες. Μία αφής για το infotainment 14,6 ιντσών και έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
MAXUS EDELIVER 5