ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στην εικόνα βλέπετε το Audi TT Sportback concept.

Λέει όχι στο 4θυρο ΤΤ και στο S1 η Audi

1.514 Επισκέψεις στο άρθρο (22/11/2018)

Οι φήμες που ήθελαν την Audi να έχει στα σκαριά μία τετράθυρη έκδοση του ΤΤ αλλά και το S1 Sportback, είχαν κάνει την εμφάνισή τους εδώ και αρκετό καιρό. Όμως τα νέα για αυτούς που περίμεναν πως και πως τα συγκεκριμένα μοντέλα δεν είναι καλά.

Συγκεκριμένα, μέσα ενημέρωσης του εξωτερικού βρήκαν μια μίλησαν με τον υπεύθυνος επικοινωνίας της Audi, Peter Oberndorfer, ο οποίος δήλωσε πως κανένα από τα δύο αυτοκίνητα δεν συγκεντρώνει πιθανότητες για να κατασκευαστεί.
 
Πιο αναλυτικά, ο Oberndorfer αν και παραδέχτηκε πως αρχικά η γερμανική μάρκα είχε στο μυαλό της να διευρύνει τη γκάμα ων εκδόσεων του ΤΤ, εξ ου και η αποκάλυψη του Sportback πρωτότυπου πριν από μερικά χρόνια, αποφάσισε να μην προχωρήσει σε αυτό. Μάλιστα υπογράμμισε πως οι ιθύνοντες της φίρμας είναι ευχαριστημένοι από τις coupe και roadster εκδόσεις του ΤΤ και έτσι προτίμησαν να αρκεστούν σε αυτές.
Όσον αφορά το νέο S1 Sportback, το οποίο είχε και αυτό ακουστεί, φαίνεται πως ακολουθεί τον ίδιο ακριβώς δρόμο. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Audi αποκάλυψε πως το νέο mini (Α1 Sportback) δεν θα κατασκευαστεί σε μια έκδοση επιδόσεων (S1 Sportback), υποστηρίζοντας πως για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει το αυτοκίνητο να αλλάξει πλατφόρμα, κάτι που με τη σειρά του θα συνηγορούσε σε μεγάλα έξοδα κατασκευής.
 
Ολοκληρώνοντας ο Oberndorfer αποκάλυψε πως στα τέλη του επόμενου έτους θα ξεκινήσει ένα νέο μοντέλο Α1, γνωστοποιώντας πως δεν πρόκειται για το Q1. Έτσι αν έπρεπε να στοιχηματίσουμε που αναφέρεται, θα ποντάραμε στο A1 Allroad που πραγματοποιεί δοκιμές στο Nurburgring.

Autotriti.gr
NISSAN