ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Σειρά λοιπόν να λάβει την «περιποίηση» της G-Power ήταν αυτή εδώ η Mercedes-AMG GT S.

Εμφανισιακά δεν έχουν γίνει τροποποιήσεις εκτός από ένα νέο σετ από ζάντες αλουμινίου.

Χάρη σε αυτές τις αναβαθμίσεις, το αυτοκίνητο μπορεί πλέον να φτάσει τα 100 χλμ./ώρα από στάση σε μόνο 3,5 δευτερόλεπτα.

Λευκή «αστραπή» Mercedes-ΑΜG GT S

2.257 Επισκέψεις στο άρθρο (6/10/2017)

Η G-Power στο νέο της project κατάφερε και αναβάθμισε το μηχανικό σύνολο της GT S κατά 88 ολόκληρους ίππους. Δείτε την.

Ο βελτιωτικός οίκος G-Power είναι γνωστός στους φίλους της αυτοκίνησης για την ειδίκευση του στις γερμανικές μάρκες αυτοκινήτου, πρωτίστως στα μοντέλα Mercedes και BMW.

Σειρά λοιπόν να λάβει την «περιποίηση» της G-Power ήταν αυτή εδώ η Mercedes-AMG GT S. H πρώτη λοιπόν αναβάθμιση σε ένα τέτοιο μοντέλο, δεν θα μπορούσε από το να αφορά το μηχανικό του σύνολο. Έτσι, το εργοστασιακό 4,0 λτ. μοτέρ απόδοσης  522 ίππων και 670 Νm ροπής έφτασε τους 610 ίππους και τα 755 Nm ροπής. Χάρη σε αυτές τις αναβαθμίσεις, το αυτοκίνητο μπορεί πλέον να φτάσει τα 100 χλμ./ώρα από στάση σε μόνο 3,5 δευτερόλεπτα, τρία δέκατα πιο γρήγορα από την εργοστασιακή έκδοση και 0,1 δέκατο πιο γρήγορο από την AMG GT R.
 
Εμφανισιακά δεν έχουν γίνει τροποποιήσεις εκτός από ένα νέο σετ από ζάντες αλουμινίου Hurricane RR σε μια σειρά από χρώματα όπως: Gun Metal Grey, Stardust Silver, Diamond και Finish Jet Black.

Leasing
ODIGOS AGORAS LINGLONG