Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

«Λουκέτο» για 2 χρόνια σε βενζινάδικο λόγω νοθείας - Σε ποια περιοχή;

 Σχολιάστε 
3.256 Επισκέψεις στο άρθρο (9/6/2024)
«Λουκέτο» για 2 χρόνια σε βενζινάδικο λόγω νοθείας - Σε ποια περιοχή;
2 Φωτογραφίες »

- Οι «ράμπο» της ΑΑΔΕ σφράγισαν πρατήριο καυσίμων για 2 χρόνια
- 95% νοθευμένο το diesel κίνησης με πετρέλαιο ναυτιλίας
- Με τη συνδρομή 9μελούς ομάδας της ΟΠΚΕ μπήκε το λουκέτο
- Οι υπάλληλοι του πρατηρίου παρακώλυαν το έργο των ελεγκτών

Οι «ράμπο» της ΑΑΔΕ σφράγισαν πρατήριο καυσίμων για 2 χρόνια

Οι τελωνειακοί ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων συνεχίζουν τους ελέγχους σε πρατήρια υγρών καυσίμων της επικράτειας σε μια προσπάθεια να πιαστούν στη φάκα όσοι παρανομούν και παρέχουν νοθευμένα ή παράνομα καύσιμα στους Έλληνες καταναλωτές. Τελευταίο κρούσμα νοθείας, ένα πρατήριο καυσίμων στην Ανατολική Αττική και πιο συγκεκριμένα στον Γέρακα, το οποίο ελέγχθηκε μετά από πληροφορίες που είχε στα χέρια της η ΑΑΔΕ.

95% νοθευμένο το diesel κίνησης με πετρέλαιο ναυτιλίας

Το ειδικό κλιμάκιο της ΑΑΔΕ πραγματοποίησε δειγματοληψία στο πρατήριο και τα δείγματα ελέγχθηκαν από τη Χημική Υπηρεσία της ΑΑΔΕ. Διαπιστώθηκε πως το δείγμα πετρελαίου κίνησης ήταν νοθευμένο με πετρέλαιο ναυτιλίας σε ποσοστό 95%.


«Λουκέτο» για 2 χρόνια σε πρατήριο λόγω νοθείας στα καύσιμα
2 Φωτογραφίες »

«Λουκέτο» για 2 χρόνια σε πρατήριο λόγω νοθείας στα καύσιμα

Με τη συνδρομή 9μελούς ομάδας της ΟΠΚΕ μπήκε το λουκέτο

Μετά την επιβεβαίωση της νοθείας από τη Χημική Υπηρεσία της ΑΑΔΕ, οι Τελωνειακοί ελεγκτές της Δίωξης Λαθρεμπορίου του 4ου Τελωνείου Πειραιά εκτελώντας σχετική απόφαση με τη συνδρομή 9μελούς ένοπλης ομάδας της ΟΠΚΕ της ΕΛ.ΑΣ., προέβησαν στην σφράγιση της εγκατάστασης του παραπάνω πρατηρίου για δυο χρόνια.

Ταυτόχρονα, κινήθηκαν οι διαδικασίες για τη δημοσιοποίηση  των στοιχείων της επιχείρησης στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Οι υπάλληλοι του πρατηρίου παρακώλυαν το έργο των ελεγκτών

Κλείνοντας, κατά τη διάρκεια του ελέγχου, οι υπάλληλοι του πρατηρίου παρακώλυαν το έργο των ελεγκτών, σπρώχνοντάς τους, αποσπώντας και απορρίπτοντας μέρος των δειγμάτων, που λήφθηκαν από εν λειτουργία αντλίες του πρατηρίου, μη επιτρέποντάς τους να σφραγίσουν τα υπόλοιπα δείγματα καυσίμων.

Mercedes
Autotriti.gr