ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το Opel Manta-e Concept.

Το Opel Manta-e Concept.

Made in Italy οι νέες ναυαρχίδες των DS και Opel

2.272 Επισκέψεις στο άρθρο (29/3/2022)

Σε δύο-τρία χρόνια, οι νέες ναυαρχίδες των DS και Opel θα μπουν σε παραγωγή στο εργοστάσιο του ομίλου Stellantis στο Melfi της Ιταλίας. Μάθετε τι γνωρίζουμε αυτή την στιγμή για αυτές.

Τα επόμενα πλάνα των DS και Opel

Στο εργοστάσιο του ομίλου Stellantis στο Melfi της Ιταλίας θα κατασκευαστούν οι δυο επερχόμενες ναυαρχίδες των DS και Opel σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Τα δύο αυτοκίνητα θα βασίζονται πάνω στην STLA Medium πλατφόρμα του ομίλου που έχει σχεδιαστεί για premium ηλεκτρικά αυτοκίνητα αλλά έχει την δυνατότητα ταυτόχρονα να φιλοξενεί και θερμικά μοτέρ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

DS 9 Crossback και το επόμενο Insignia τα επερχόμενα μοντέλα

Η ναυαρχίδα της DS έχει την κωδική ονομασία D85, αναμένεται να βαπτιστεί DS 9 Crossback, σύμφωνα με την Auto News πρόκειται να έχει τις διαστάσεις του νέου Citroen C5 X και αναμένεται να μπει στην παραγωγή στα τέλη του 2024. Το Opel από την πλευρά του,  είναι γνωστό εσωτερικά ως «OV85», θα έρθει για να αντικαταστήσει το Insignia και το ντεμπούτο του θα γίνει στις αρχές του 2025.

Ακόμη δύο ηλεκτρικά θα παράγονται στο Melfi

Μαζί με τις ναυαρχίδες της DS και της Opel, η Stellantis θα παράγει στο Melfi και δύο ακόμη ηλεκτρικά, με το ένα να λέγεται πως θα είναι ο αντικαταστάτης του DS 7 Crossback, ο οποίος θα έρθει το 2025. Το άλλο φημολογείται πως θα είναι ένα από τα νέα μοντέλα της Lancia με όνομα Aurelia.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
NEXEN NFERA PRIMUS