ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Αξίζει να αφιερώσετε επτά λεπτά από το χρόνο σας για να θαυμάσετε τον τρόπο με τον οποίο κινείται η Mercedes-AMG GT R PRO στο Ring.

«Μαγεία» από τη νέα AMG GT R PRO (+vid)

2.674 Επισκέψεις στο άρθρο (3/12/2018)

Δείτε onboard τη νέα Mercedes-AMG GT R PRO να διασχίζει το Nurburgring.

Πριν από λίγες ημέρες η Mercedes παρουσίασε επίσημα τη νέα Mercedes-AMG GT R PRO, δίνοντας παράλληλα μία ανανέωση και στα υπόλοιπα μοντέλα της οικογένειας.
 
Όπως γνωστοποίησε η μάρκα κατά την παρουσίαση του αυτοκινήτου στο Σαλόνι Αυτοκινήτου Λος Αντζελες, το νέο περιορισμένης έκδοσης μοντέλο έχει επωφεληθεί από διάφορα χαρακτηριστικά των αγωνιστικών AMG GT3 και GT4, πηγαίνοντας έτσι με… πλήρη σύνθεση στην πίστα του Nurburgring για να δοκιμάσει τις ικανότητες της.
 
Ως αποτέλεσμα υπήρξε το νέο ισχυρό μοντέλο της Mercedes να χρειαστεί 7 λεπτά και 4 δευτερόλεπτα για να ολοκληρώσει ένα γύρο της «πράσινης κόλασης», στα χέρια του Maro Engel.
 
Το γεγονός αυτό έλαβε χώρα μέσα στον Νοέμβριο και έτσι η γερμανική μάρκα λίγο αργότερα δημοσίευσε το onboard βίντεο, που μπορείτε να δείτε παρακάτω.
Μπορεί η συγκεκριμένη επίδοση να μην καταρρίπτει κάποιο ρεκόρ, όμως θα σας συστήναμε να αφιερώσετε επτά λεπτά από το χρόνο σας για να θαυμάσετε τον τρόπο με τον οποίο κινείται η Mercedes-AMG GT R PRO στο Ring.
 

HUYNDAI
VW