Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το σύνολο των diesel εκδόσεων για όλα τα μοντέλα του ομίλου (Fiat, Alfa Romeo, Jeep και Maserati) θα «κοπούν» από το 2022.

Μarchionne: «To diesel μάλλον δεν θα ανακάμψει»!

2.959 Επισκέψεις στο άρθρο (12/4/2018)

Iδιαίτερα απαισιόδοξος για την πορεία του diesel εμφανίστηκε μέσα από δηλώσεις του ο CEO του FCA Group Sergio Marchionne. Διαβάστε τα όσα ενδιαφέροντα είπε.

Tην πεποίθηση του ότι οι πωλήσεις των diesel δεν θα επανακάμψουν ποτέ, ακόμα και αν οι κινητήρες πετρελαίου εξελιχθούν τόσο πολύ που θα αποτελούν προς το περιβάλλον, εξέφρασε σε δηλώσεις του ο CEO του FCA Group, κ. Sergio Marchionne.

Tα ακριβή του λόγια ήταν: «Η απαγκίστρωση γίνεται ήδη. Από το dieselgate και έπειτα, το ποσοστό πωλήσεων των diesel μειώνεται μήνα με τον μήνα. Δεν υπάρχει λόγος να το αρνούμαστε, είναι φανερό ότι το κόστος για να φτάσει το diesel τα νέα στάνταρ γίνεται ολοένα και πιο απαγορευτικό.»
 
Ο όμιλος FCA αναμένεται να ανακοινώσει την 1η Ιουνίου το 5ετές του πλάνο και σύμφωνα με όσα φημολογούνται, ο Marchionne θα ανακοινώσει και επίσημα ότι το σύνολο των diesel εκδόσεων για όλα τα μοντέλα του ομίλου (Fiat, Alfa Romeo, Jeep και Maserati) θα «κοπούν» από το 2022 για χάρη των ηλεκτροκίνητων εκδόσεων.

Ο Sergio Marchionne συνέχισε λέγοντας: «Πρέπει να μειώσουμε την εξάρτηση μας από το diesel σημαντικά. Παρά τα όποια επιχειρήματα, οι αγορές έχουν γυρίσει την πλάτη στο diesel και σχεδόν το έχουν σκοτώσει. Δεν πιστεύω ότι εμείς σαν FCA Group ή σαν βιομηχανία μπορούμε να το αλλάξουμε».

Mercedes
Fia