Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Εμφανή τα σημάδια των αλλαγών.

Εμφανή τα σημάδια των αλλαγών.

Μαθήματα αεροδυναμικής

1.897 Επισκέψεις στο άρθρο (28/4/2016)

Η Lamborghini αποφάσισε να αναβαθμίσει την Huracan. Ο λόγος γίνεται για ένα νέο αεροδυναμικό κιτ που προσαρμόζεται επάνω στην Huracan.

Πριν ξεκινήσουμε να κάνουμε όνειρα για κάποιο νέο μοντέλο της Lamborghini πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν υπάρχει τέτοια εκδοχή και ούτε κατασκεύασαν κάποια νέα Superleggera. Είναι απλώς ένα αεροδυναμικό πακέτο για το καθιερωμένο μοντέλο της την Huracan και δίνει μια πιο επιθετική εμφάνιση. 
Το κιτ τοποθετείται περιμετρικά του αυτοκίνητου και κοστίζει περίπου 20,000 ευρώ και προσθέτει περισσότερα ανθρακονημάτινα στοιχεία. 
Πιο συγκεκριμένα τα σημεία της αναβάθμισης είναι ορατά στο νέο εμπρός σπόιλερ, στις πλαϊνές ποδιές και στην πίσω αεροτομή για περισσότερη ενίσχυση της κάθετης δύναμης . Η φωτογραφία δεν μας αφήνει τα περιθώρια να δούμε μήπως τυχόν υπάρχουν αλλαγές και στον πίσω προφυλακτήρα, όπου οι πιθανότητες είναι αρκετές . 
Γενικά φαίνεται το νέο body kit να είναι επηρεασμένο από το νέο μοντέλο της Lamborghini την Centenario.
.Πιθανότατα με αυτή την κίνηση αυτή η Lamborghini να θέλει να μας δείξει ότι στο μέλλον θα δούμε ένα νεότερο μοντέλο ίσως πιο δυνατό και πιο ελαφρύ. Φήμες λένε για ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο που γυρνάει στο Nurburgring και μοιάζει πολύ με την Huracan αλλά έχει διαφορετικό σύστημα εξάτμισης.
 Πολύ πιθανόν λοιπόν στην έκθεση του Παρισιού τον Οκτώβριο να έχουμε νεότερα της Lamborghini.    

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
NOS AXIZEI