ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Μια από τις 45 «πιστάδικες» McLaren P1 GTR, βγαίνει στο σφυρί και μάλιστα με το οδόμετρο της να γράφει μηδέν χιλιόμετρα.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μια από τις 45 «πιστάδικες» McLaren P1 GTR, βγαίνει στο σφυρί και μάλιστα με το οδόμετρο της να γράφει μηδέν χιλιόμετρα.

McLaren P1 GTR στο σφυρί

6.153 Επισκέψεις στο άρθρο (12/5/2016)

Ο ιδιοκτήτης της McLaren GTR προτίμησε να μην κάνει ούτε ένα χιλιόμετρο με το «σκληροπυρηνικό» supercar, αλλά να το πουλήσει σε σχεδόν διπλάσια τιμή

Μια από τις 45 McLaren P1 GTR που κατασκευάστηκαν συνολικά πωλείται αυτές τις μέρες σε τιμή σχεδόν διπλάσια της αρχικής. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο βγήκε από το εργοστάσιο της βρετανικής φίρμας τον Οκτώβριο του 2015 σε κίτρινο χρώμα και ο πρώτος ιδιοκτήτης την αγόρασε έναντι του ποσού των 2,48 εκατ. ευρώ. 
Αντίθετα με τα συμβατικά αυτοκίνητα, που η αξία τους σταδιακά μειώνεται, η τιμή των συλλεκτικών συνεχώς αυξάνεται. Ασφαλώς, ο κάτοχος της συγκεκριμένης «πιστάδικης» McLaren γνώριζε κάτι τέτοιο, με αποτέλεσμα σήμερα να την πουλά για σχεδόν 4 εκατ. ευρώ.
Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης P1 GTR δεν έχει τρέξει ποτέ σε πίστα, παρά τους σχεδόν 7 μήνες που την έχει στην κατοχή του,με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να μην έχει διανύσει ούτε ένα χιλιόμετρο. Πως κατάφερε κάτι τέτοιο, βέβαια, είναι άλλη συζήτηση.
Μαζί με την πώληση της συγκεκριμένης McLaren, προσφέρεται και ένα σεμινάριο οδήγησης σε πίστα από επαγγελματίες οδηγούς, αλλά και μερικές ώρες εκπαίδευσης σε ειδικό προσομοιωτή που χρησιμοποιούν οι οδηγοί της Formula 1. Παρ' όλα αυτά, ο πρώτος κάτοχος δεν εκμεταλλεύτηκε αυτή την μοναδική εμπειρία, με αποτέλεσμα ο επόμενος ιδιοκτήτης να έχει δικαίωμα συμμετοχής. 
Σχετικά με την εντυπωσιακή McLaren P1 GTR, να υπενθυμίσουμε ότι είναι το «αντίπαλον δέος» της Ferrari FXX-K, παρουσιάστηκε στην έκθεση της Γενεύης το 2015 και για να την αποκτήσει κάποιος θα έπρεπε να έχει στην κατοχή του ήδη την McLaren P1. 
Για την κατασκευή της έγινε εκτεταμένη χρήση carbon υλικών, χρησιμοποιήθηκαν αεροδυναμικά βοηθήματα για μέγιστη κάθετη δύναμη, ενώ το υβριδικό σύστημα αποδίδει 1000 ίππους, 800 από τον κινητήρα των 3,8 λίτρων με διπλό τούρμπο και 200 από τον ηλεκτροκινητήρα. 
Αναμφισβήτητα, πρόκειται για το πιο σπάνιο και ταυτόχρονα το ισχυρότερο μοντέλο της McLaren, συνεπώς στο μέλλον ενδέχεται να την δούμε να πωλείται σε ακόμα υψηλότερες τιμές. Ελπίζουμε τουλάχιστον ο νέος της ιδιοκτήτης να την απολαύσει διασκεδάζοντας στις καλύτερες πίστες του κόσμου.

Μαζί με την πώληση της συγκεκριμένης McLaren, προσφέρεται και ένα σεμινάριο οδήγησης σε πίστα από επαγγελματίες οδηγούς.

Μαζί με την πώληση της συγκεκριμένης McLaren, προσφέρεται και ένα σεμινάριο οδήγησης σε πίστα από επαγγελματίες οδηγούς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
SAILUN ATREZZO ZSR 2