ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Με 2.000 PS και πόρτες «γλάρου» το Dragon της Drako
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με 2.000 PS και πόρτες «γλάρου» το Dragon της Drako

2.054 Επισκέψεις στο άρθρο (14/11/2022)

H start-up Drako ετοιμάζεται να φέρει στην αγορά το Dragon, ένα coupe ηλεκτρικό SUV με 2.000 άλογα και δύο πόρτες «γλάρου».

autotriti team

Ψηφιακή Έκθεση: «Τώρα που τα Ηλεκτρικά γίνονται φθηνότερα από τα βενζινοκίνητα...»

Ο δράκος της... Drako

Mια νέα teaser εικόνα για το νέο της SUV με όνομα Dragon έδωσε στη δημοσιότητα η Drako Motors, μια start-up εταιρεία που ασχολείται με την κατασκευή ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Με δύο πόρτες «γλάρου» αλλά 5θυρο

Το Dragon θα έχει την μορφή ενός coupe crossover και όπως μπορούμε να δούμε από τις φωτογραφίες, θα υιοθετεί κοφτερά φωτιστικά σώματα με LED DRL, καινοτόμο μπροστινό προφυλακτήρα και γρίλια ενώ οι πόρτες του θα ανοίγουν σαν τα πτερύγια του γλάρου (gullwing doors). Η πιο ενδιαφέρουσα πτυχή της σχεδίασης του αυτοκινήτου είναι πως ενώ το Dragon είναι ένα 5θυρο SUV, την ίδια στιγμή έχει μόνο δύο τέτοιες πόρτες. Το προηγούμενο διάστημα, το αυτοκίνητο είχε φωτογραφηθεί στην Ιταλία και έτσι, υπάρχουν τρεις επιπλέον εικόνες που μας δίνουν μια καλή γεύση για το τι πρέπει να περιμένουμε.

Αποδίδει 2.000 άλογα

Στο κομμάτι της ισχύος, η εταιρεία αναφέρει πως το Dragon θα τροφοδοτείται από 4 ηλεκτρικά μοτέρ που θα αποδίδουν συνδυαστικά 2.000 άλογα και θα κατασκευάζονται στις εγκαταστάσεις της Drako. Σύμφωνα μάλιστα με την ίδια την φίρμα, το Dragon θα μπορεί να κάνει το 0-100 σε 1,9 δευτερόλεπτα και να φτάσει τα 322 χλμ./ώρα.

Οι τιμές του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Smart
SEAT