Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Βλέπετε μία ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα, ανεξάρτητη από την Alpine.

Με 220 ίππους το «καυτό» ηλεκτρικό Alpine R5

3.353 Επισκέψεις στο άρθρο (30/8/2021)

Η Alpine ετοιμάζει την «καυτή» έκδοση του επερχόμενου ηλεκτρικού Renault 5 και ένα ανεξάρτητο σχέδιο έρχεται για να δείξει την εξωτερική εμφάνισή που θα έχει το μοντέλο!

Η νέα στρατηγική που υλοποιεί η Alpine συμπεριλαμβάνει τρία νέα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα επιδόσεων. Δε είναι μυστικό πως το ένα θα πρόκειται για το Alpine R5, μια βελτιωμένη έκδοση του αναγεννημένου Renault 5, το οποίο η γαλλική μάρκα θα επαναφέρει στο προσκήνιο ως ηλεκτρικό.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Μέχρι στιγμής το μοντέλο έχει εμφανιστεί μόνο σε κάποια σκιερά teaser και σε αυτά όχι ολόκληρο με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουμε επίσημα στοιχεία για την εμφάνισή του. Στο πλαίσιο αυτό μία αποκλειστική ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα του autotriti.gr έρχεται για να προσφέρει μία ιδέα αναφορικά με την εξωτερική εμφάνιση του «καυτού» hatchback. Όπως μπορούμε να διακρίνουμε το Alpine R5 (δεν έχει επιβεβαιωθεί η ονομασία του) διακρίνεται από τους μεγάλους τροχούς και τις κρυφές χειρολαβές στο πλάι, που μας οδηγούν στην αεροτομή στο τέλος της οροφής. Νωρίτερα, στο εμπρόσθιο μέρος έχουμε συναντήσει τα τετράγωνα φωτιστικά σώματα στις δύο άκρες του προφυλακτήρα, αλλά και δύο ακόμα στη μέση της γρίλιας που φυσικά ενισχύουν περισσότερο το σπορ DNA του.  
 
Πολλές πληροφορίες για το μοντέλο δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους, ωστόσο ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της εταιρείας Gilles le Borgne με δηλώσεις του στο παρελθόν σημείωσε πως το Alpine R5 θα κάνει χρήση του ηλεκτρικού κινητήρα του Megane E-Tech Electric απόδοσης 220 ίππων, ενώ θα βασιστεί στην πλατφόρμα CMF-EV. Ο ηλεκτρικός κινητήρας θα είναι πιθανότατα τοποθετημένος στον εμπρόσθιο άξονα, στον οποίο μάλιστα θα στέλνει και την κίνηση.
 
Εικόνες από το εσωτερικό δεν έχουν υπάρξει είναι όμως βέβαιο πως και εκεί το σπορ στοιχείο θα είναι το κυρίαρχο. Φυσικά από τη στιγμή που μιλάμε για ένα νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο, είναι αυτονόητο πως θα υπάρχει και η απαραίτητη τεχνολογία, η οποία δε θα είναι φειδωλή.  
 
Κλείνοντας, άγνωστο παραμένει από πότε ακριβώς το μικρό «καυτό» ηλεκτρικό θα είναι διαθέσιμο, ο ερχομός του ωστόσο στους εκθεσιακούς χώρους υπολογίζεται περί το 2024.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Autotriti.gr
OPEL