Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

H Porsche 718 Cayman GT4.

Με 500 ίππους η Porsche 718 Cayman GT4 RS;

1.795 Επισκέψεις στο άρθρο (8/4/2020)

Η Porsche ετοιμάζεται να επεκτείνει τη γκάμα των εκδόσεων της 718 Cayman και πέρα από την «καυτή» GT4, μέσω της ισχυρότερης GT4 RS έκδοσης, η οποία φημολογείται ότι θα έχει περισσότερους από 500 ίππους.


Σύμφωνα με όσα αναφέρουν μέσα του εξωτερικού, η νέα Porsche 718 Cayman GT4 RS όταν θα κάνει την εμφάνιση της θα έχει σχεδόν 507 ίππους, αριθμός που είναι σημαντικά αυξημένος σε σχέση με τα 420 άλογα που βρίσκουμε στην GT4. Η ισχύς θα συνεχίσει να παράγεται από τον ίδιο 4,0 λίτρων κινητήρα παρά τις φήμες που ανέφεραν προγενέστερα πως το μοντέλο θα εξοπλιστεί με μία βελτιωμένη έκδοση του ίδιου μοτέρ.
 
Αναφορικά με την εξωτερική εμφάνιση, οι πρώτες εικόνες από τα δοκιμαστικά πρωτότυπα δεν μας έχουν κάνει σοφότερους κυρίως λόγω των αρκετών εξαρτημάτων που μεταφέρονται από την υπάρχουσα Porsche 718 Cayman GT4. Ωστόσο το πιθανότερο σενάριο είναι στην RS να έχει υπάρξει βελτίωση της αεροδυναμικής, περισσότεροι και μεγαλύτεροι αεραγωγοί που θα βοηθήσουν και την ψύξη του κινητήρα.
 
Από κει και πέρα το σύστημα ανάρτησης θα είναι παρόμοιο με αυτό της GT4, η οποία δανείζεται μεγάλο μέρος αυτού από την  911 GT3, όμως μπορούν να υπάρξουν μικρές διαφοροποιήσεις στη ρύθμιση και σε κάποια επιμέρους εξαρτήματα που θα κάνουν την ανάρτηση πιο σκληρή και πιο ελαφριά.
 
Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα δούμε την 718 Cayman GT4 RS. Ίσως κάνει το ντεμπούτο της στα τέλη του 2021 ή στις αρχές του 2022.

Mercedes
LEASING COURIER VS CITAN