Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η LaFerrari αποτελεί το πρώτο υβριδικό μοντέλο της Ferrari
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η LaFerrari αποτελεί το πρώτο υβριδικό μοντέλο της Ferrari

Με… LaFerrari στη Formula;

3.668 Επισκέψεις στο άρθρο (15/11/2016)

Συνεχίζοντας την «στροφή» της προς την υβριδική τεχνολογία και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, η Ferrari έδειξε ανοικτή και στην είσοδο της εταιρείας στην Formula E με δικό της μονοθέσιο.

Το νέο και ανάρπαστο μοντέλο της Ferrari, η LaFerrari αποτελεί το ακριβότερο, ισχυρότερο και ταχύτερο αυτοκίνητο της ιταλική αυτοκινητοβιομηχανίας, αλλά και ταυτόχρονα το πρώτο που «υιοθέτησε» πλήρως την υβριδική τεχνολογία.

Υπάρχουν σκέψεις πλέον και για ένα υβριδικό Ferrari στη Formula E

Υπάρχουν σκέψεις πλέον και για ένα υβριδικό Ferrari στη Formula E

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Η ίδια η εταιρεία μάλιστα, ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες, την πρόθεσή της, όλα τα νέα της μοντέλα από το 2019 και μετά να έχουν μία κάποια υβριδική τεχνολογία για τη μείωση της κατανάλωσης και των εκπομπών CO2, με απώτερο στόχο, την αύξηση των πωλήσεων σε πάνω από 10.000 οχήματα ετησίως, μέχρι το 2025.
 
Πως θα σας φαινόταν λοιπόν ένα μονοθέσιο στο μοτίβο της LaFeerari στη Formula E;
 
ΕπΆ αυτού ρωτήθηκε δε και ο CEO της Ferrari, Sergio Marchionne, ο οποίος κλήθηκε να απαντήσει για το ενδεχόμενο συμμετοχής της ιταλικής φίρμας και στη Formula E, το πρωτάθλημα αγώνων για ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Κι αν αρχικά αρνήθηκε το ενδεχόμενο για την προσεχή αγωνιστική σεζόν, δεν φάνηκε να έχει την ίδια άποψη και για αργότερα, τονίζοντας ότι «αν είναι να συμβεί θα συμβεί σε λίγα χρόνια από τώρα. Αλλά είναι πιθανό».
 
Ο Ιταλός εξέφρασε πάντως τον προβληματισμό του, όσον αφορά τους κανονισμούς και το concept της Formula E, υποστηρίζοντας ότι «ανταγωνίζομαι με τους συναδέλφους μου εδώ στην Ferrari για αρκετό διάστημα, πάνω σε αυτό το θέμα και έχω δύο ενστάσεις  πάνω σε αυτό το θέμα.
Πρώτον, αν η Formula E όπως είναι σήμερα δομημένη, απαιτεί από τους ανθρώπους να αλλάξουν τα αυτοκίνητα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, γιατί έχουν εξαντλήσει τη διαθέσιμη ισχύ μέσα σε ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο, αυτό δεν είναι κάτι προς το οποίο κλίνει η Ferrari.
Δεύτερον, η τυποποίηση που συνδέεται με το ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι κάτι που αποτρέπει τη Ferrari από αυτούς τους αγώνες, αφού δεν της επιτρέπει να κάνει ό, τι είναι αυτό που κάνει τεχνικά σε ένα όχημα».
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Autotriti.gr
Citroen