Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

50 χρόνια VW Golf: Ειδικά προνόμια για κάθε νέα παραγγελία στην Ελλάδα

 Σχολιάστε 
2.916 Επισκέψεις στο άρθρο (12/9/2024)
50 χρόνια VW Golf: Ειδικά προνόμια για κάθε νέα παραγγελία στην Ελλάδα
2 Φωτογραφίες »

- Η Volkswagen θα γιορτάσει με ειδικές εκδηλώσεις τα 50 χρόνια Golf
- Για μικρό χρονικό διάστημα κάθε νέα παραγγελία Golf με ειδικά προνόμια
- Στο Golden Hall στο Μαρούσι οι 8 θρυλικές γενιές Golf μαζί με τον Σάκη Ρουβά

Η Volkswagen θα γιορτάσει με ειδικές εκδηλώσεις τα 50 χρόνια Golf

Η Volkswagen γιορτάζει τα 50 χρόνια Golf (διαβάστε εδώ ένα αναλυτικό αφιέρωμα με όλες τις γενιές του) με ειδικές εκδηλώσεις, τις οποίες και έχει προγραμματίσει για όλο το διάστημα μεταξύ 17 Σεπτεμβρίου και 5 Οκτωβρίου. Μοναδικά event, testdrive, πάρτι είναι μερικά, από αυτά που έχουν οργανωθεί για τους φίλους της μάρκας, με την VW να ανακοινώνει και σειρά προνομίων για οποιαδήποτε νέα παραγγελία Golf.

Για μικρό χρονικό διάστημα κάθε νέα παραγγελία Golf με ειδικά προνόμια

Όλοι οι φίλοι της VW, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το νέο Golf και την επετειακή του έκδοση «50 years», όπως και όλες τις προηγούμενες γενιές στο δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της μάρκας. Μάλιστα, για κάθε νέα παραγγελία Golf (δείτε εδώ τις τιμές του) που γίνεται μέσα στο πενηνταήμερο, δίνονται δώρο τα 2 πρώτα service προγραμματισμένης συντήρησης, ενώ με κάθε ανταλλαγή μοντέλου Volkswagen με οποιοδήποτε νέο μοντέλο της μάρκας, όφελος 500 ευρώ.

Στο Golden Hall στο Μαρούσι οι 8 θρυλικές γενιές Golf μαζί με τον Σάκη Ρουβά

To Σάββατο 5 Οκτωβρίου στο προαύλιο του Golden Hall θα μαζευτεί όλη οι οικογένεια των μοντέλων της Volkswagen, όπως και όλες οι εκδόσεις του θρυλικού Golf. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 10:00 με πάρτι και πολλά happenings, εκπλήξεις, special καλεσμένους και θα τελειώσει με συναυλία του Σάκη Ρουβά. Μάλιστα, ο Σάκης Ρουβάς θα παραχωρήσει δύο συναυλίες στο πλαίσιο των εορτασμών 50 χρόνων Golf, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας και τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη.

Toyota
Hyundai