Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Tα εικονικά πρωτότυπα έχουν ήδη ολοκληρώσει περισσότερα από δέκα εκατομμύρια ψηφιακά χιλιόμετρα συνολικά.

Με εικονικά μοντέλα οι δοκιμές της Porsche

1.456 Επισκέψεις στο άρθρο (10/12/2018)

Eικονικά πρωτότυπα που της επιτρέπουν να πραγμτοποιήσει δοκιμές πριν καν δημιουργηθούν τα πρώτα αληθινά δοκιμαστικά μοντέλα, χρησιμοποιεί η Porsche.

Πριν από λίγο διάστημα σας είχαμε ενημερώσει πως η Porsche πήρε την απόφαση να κατασκευάσει ένα μοντέλο παραγωγής βασισμένο στο πρωτότυπο της Mission E Cross Turismo, που αποτέλεσε μία Shooting brake έκδοση της επερχόμενης Taycan.

Το νέο μοντέλο το οποίο θα ονομαστεί και αυτό Taycan Cross Turismo και θα αποτελέσει το δεύτερο ηλεκτρικό όχημα της γερμανικής μάρκας, όπως έγινε γνωστό αναμένεται να επωφεληθεί από τις εξελιγμένες μεθόδους ψηφιακής ανάπτυξης.
 
Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Porsche, οι άνθρωποι της μάρκας θα κατασκευάσουν εικονικά πρωτότυπα που θα τους επιτρέψουν να δοκιμάσουν το μοντέλο πριν καν δημιουργηθούν τα πρώτα πραγματικά δοκιμαστικά μοντέλα. Η διαδικασία αυτή θα επιτρέψει στους ιθύνοντες της γερμανικής φίρμας να εξελίξουν και να φέρουν στη γραμμή παραγωγής την νέα Taycan Cross Turismo πολύ πιο γρήγορα απ ότι συνέβαινε μέχρι τώρα.
Μάλιστα μέχρι στιγμής η εταιρεία με έδρα τη Στουτγάρδη, υποστηρίζει πως τα εικονικά πρωτότυπα έχουν ήδη ολοκληρώσει περισσότερα από δέκα εκατομμύρια ψηφιακά χιλιόμετρα συνολικά.
 
«Η ψηφιοποίηση μας δίνει την ευκαιρία να γίνουμε ακόμα πιο δυναμικοί και σπορ», δηλώνει ο Δρ. Joachim Deisinger, επικεφαλής του τμήματος εικονικών οχημάτων (Virtual Vehicles) της Porsche.
 
Τέλος αξίζει να τονιστεί πως η Porsche πρόκειται να επενδύσει περισσότερα από 6 δισεκατομμύρια ευρώ στην ηλεκτρική κινητικότητα μέχρι το 2022, ποσό που αντιπροσωπεύει πάνω από το διπλάσιο των δαπανών που είχαν προγραμματιστεί στο παρελθόν, ύψους περίπου 3 δισεκατομμυρίων ευρώ.
 

Mercedes
Autotriti.gr