Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Με γονίδια Renault & Nissan, πως θα είναι τα νέα Mitsubishi;

Με γονίδια Renault & Nissan, πως θα είναι τα νέα Mitsubishi;

3.432 Επισκέψεις στο άρθρο (19/4/2022)

Η Mitsubishi ετοιμάζεται να επιστρέψει στην αγορά με νέα ολόκληρη γκάμα μοντέλων. Μόνο που τώρα, ως μέλος του ομίλου Renault-Nissan, τα νέα της μοντέλα θα έχουν και τα αντίστοιχα γονίδια. Τι περιμένετε να δείτε;

Η Mitsubishi επιστρέφει. Ποιό μοντέλο είναι απαραίτητο να έχει στη νέα της γκάμα;

Ποιό είναι το πιο γνωστό μοντέλο της Mitsubishi; Το Lancer; Το Pajero; Το Colt; Για όσους δεν τα θυμούνται, μιλάμε για το σεντάν μικρομεσαίο της μάρκας, για το μεγάλο SUV και το μικρό της. Τι από αυτά θα επιστρέψει;
 
Σίγουρα θα δούμε ένα Colt. Ήδη η Mitsubishi έδειξε ένα δείγμα του πως θα είναι το μοντέλο, και φαίνεται πως πρόκειται πρώτο αυτοκίνητο με εμφανή γονίδια Renault. Το νέο Colt θα βασίζεται στο καλύτερο ίσως μικρό της αγοράς, το Clio, που σημαίνει πως αντίθετα με το πως ήταν η προηγούμενη γενιά του, το επόμενο Colt θα είναι σημαντικά μεγαλύτερο.
 
Από τη συγγένειά του αυτή με το Clio, το Colt θα κληρονομήσει και τη γκάμα κινητήρων του, καθώς και την ηλεκτρική του έκδοση, αφού η Mitsubishi έχει έντονη παρουσία στα υβριδικά και ηλεκτρικά.
 
Όμως το Colt δεν θα είναι το μόνο μοντέλο της Mitsubishi με γονίδια Renault. Μαζί θα έρθει και το SUV της μάρκας, το ASX, βασισμένο στο Captur, κάτι που επίσης αναμένεται να κάνει το Mitsubishi εξίσου αξιόλογο.
 
Τα δύο αυτά μοντέλα φαίνεται πως είναι πλέον επιβεβαιωμένα. Όμως δεν έχει γίνει κανένας λόγος για το Lancer, ένα μοντέλο που στο άκουσμά του και μόνο, δημιουργείται αδημονία για μια έκδοση Evo. Η Renault αυτή τη στιγμή δεν διαθέτει μοντέλο που να μπορέσει να γίνει βάση για ένα Lancer, αφού το Megane είναι πλέον ηλεκτρικό, ενώ δεν το λες και μικρομεσαίο χάτσμπακ, αλλά μάλλον crossover. Που σημαίνει πως εκτός και αν από το Lancer η Mitsubishi κρατήσει μόνο το όνομα, είναι μάλλον απίθανο να δούμε κάτι άλλο.
 
Όσο για το Pajero, η Mitsubishi μπορεί να συνεργαστεί με τη Nissan και τα δικά της μεγάλα πραγματικά εκτός δρόμου. Εξάλλου το Pajero ήταν πάντοτε θηρίο. Μόνο η έκδοση Pinin ήταν SUV, όνομα που όμως δεν αναμένεται να αναβιώσει, αφού στη θέση του υπάρχει πλέον το πολύ επιτυχημένο Outlander. Θα μπορούσαμε βέβαια να περιμένουμε ένα ενδιάμεσο μοντέλο με βάση το Nissan Qashqai ή ακόμη και το μεγαλύτερο X-Trail, και αδιευκρίνιστο όνομα.
 
Τι μένει; Η Mitsubishi μπορεί να «δανείσει» στη Nissan το L200 για ένα νέο Navara, όμως φαίνεται πως τα pickup έχουν χάσει την αγορά που κάποτε είχαν, οπότε ένα μόνο μοντέλο στον όμιλο, το L200, μπορεί να είναι αρκετό.
 
Εσείς όμως τι περιμένετε να δείτε από τη Mitsubishi; Τι πρέπει να έχουν τα μοντέλα της για να τα προτιμήσετε πάλι; Και τελικά θα κερδίσει η μάρκα από τα γονίδια επιτυχημένων μοντέλων όπως αυτά της Renault;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
Citroen