ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Με κόπο θα πάνε οι οδηγοί στη δουλειά τους - Live η κίνηση στους δρόμους

1.267 Επισκέψεις στο άρθρο (10/10/2024)
Με κόπο θα πάνε οι οδηγοί στη δουλειά τους - Live η κίνηση στους δρόμους

- Ουρές στην Αττική οδό
- Κίνηση σε όλες τις μεγάλες οδικές αρτηρίες της Αττικής
- Κόκκινη η Εθνική
- Προβλήματα στη Θεσσαλονίκη με 30χλμ/ώρα οι οδηγοί στον περιφερειακό

Ουρές στην Αττική οδό

Οι οδηγοί απο ότι φαίνεται δεν θα περάσουν ενα καλό και ήσυχο πρωί, αφού η κίνηση στους οδικούς άξονες της Αττικής αλλά και της Θεσσαλονίκης είναι ήδη αυξημένη.

Κάθε μέρα, Live: η κίνηση στους δρόμους. 

Μποτιλιάρισμα σήμερα το πρωί και στην Αττική Οδό, παρατηρούνται προβλήματα στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το Ζεφύρι μέχρι και Βρλίσσια, ενώ στο άλλο από το ύψος του Γέρακα μέχρι και το Μαρούσι.

Κίνηση σε όλες τις μεγάλες οδικές αρτηρίες της Αττικής

Όσο αφορά την Αττική, προβλήματα υπάρχουν και στην Λεωφόρο Κηφισίας από το Μαρούσι μέχρι και το κέντρο, όπως και στην Λεωφόρο Μεσογείων μέχρι το Χαλάνδρι, ενώ οι οδηγοί που θέλουν να φτάσουν στην Ελευσίνα, παρά το γεγονός, οτι τελείωσαν τα έργα στο ύψος του στρατιωτικού αεροδρομίου, οι οδηγοί ακόμα θα συναντήσουν κίνηση απο το Χαϊδάρι μέχρι και τον Ασπρόπυργο. Την ίδια κατάσταση θα περάσουν και στο κέντρο, αφού και το ένα ρεύμα της Πειραιώς, αλλά και στη Βασιλίσσης Σοφίας και Συγγρού παρατηρούνται έντονα προβλήματα.

Κόκκινη η Εθνική

Κυκλοφοριακό κομφούζιο κυριαρχεί και στα δύο ρεύματα του Κηφισού, στο ρεύμα προς Πειραιά είναι δύσκολη η κατάσταση στην έξοδο της Αττικής Οδού, ενώ υπάρχουν προβλήματα από το ύψος της Κηφισιάς μέχρι και Αιγάλεω. Στο ρεύμα ανόδου κυριαρχεί η ίδια κατάσταση, από τα ΚΤΕΛ μέχρι και τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Προβλήματα στη Θεσσαλονίκη με 30χλμ/ώρα οι οδηγοί στον περιφερειακό

Μποτιλιάρισμα και στη Θεσσαλονίκη, με τον περιφερειακό να έχει κολλήσει από τη Πολίχνη, μέχρι και τη Πυλαία. Κίνηση και στη Παραλιακή, στη Καλαμαριά. Χαρακτηρστικό είναι οτι τα αυτοκίνητα στο περιφεριακό πάνε με μέση ταχύτητα τα 30 χλμ./ώρα.

Hyundai
Autotriti.gr