Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Με μηχανικές αναβαθμίσεις η νέα Toyota GR Supra GT4 Evo
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με μηχανικές αναβαθμίσεις η νέα Toyota GR Supra GT4 Evo

2.593 Επισκέψεις στο άρθρο (31/10/2022)

Η νέα Toyota GR Supra GT4 Evo αποκαλύφθηκε φέρνοντας τροποποιήσεις στα φρένα, το τιμόνι και τον κινητήρα.

Πολλές επιτυχίες από το 2020

Τροποποιήσεις στην αγωνιστική Toyota GR Supra GT4 Evo πραγματοποίησαν οι μηχανικοί της ιαπωνικής φίρμας, αναβαθμίζοντας το μοντέλο, το οποίο αποκαλύφθηκε πριν από τρία χρόνια. Από την πρώτη του πλήρη αγωνιστική σεζόν το 2020, περισσότερα από 50 GT4 έχουν τρέξει σε όλο τον κόσμο και έχουν κερδίσει 11 εθνικά και διεθνή πρωταθλήματα. Συνολικά, το αγωνιστικό αυτοκίνητο είχε περισσότερες από 50 νίκες από τον Αύγουστο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Οι οδηγοί υπέδειξαν τις αλλαγές

Για να συνεχίσει λοιπόν ακμαίο, οι μηχανικοί της Toyota Gazoo Racing εφάρμοσαν αλλαγές στα φρένα και στο τιμόνι, μετά από πληροφορίες που έλαβαν άτομα που το έχουν οδηγήσει κατά τη διάρκεια αγώνων. Επιπλέον, ο κινητήρας των 3,0 λίτρων έχει περισσότερη ιπποδύναμη και καλύτερη καμπύλη ροπής, μαζί με βελτιωμένη ψύξη. Η Supra GT4 Evo διαθέτει επανασχεδιασμένα φρένα με αναβαθμονομημένο ABS και αμορτισέρ KW τελευταίας γενιάς.

Πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2023

Η αναβαθμισμένη Toyota GR Supra GT4 Evo θα λάβει δράση για πρώτη φορά τον Ιανουάριο στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του αγώνα 24 Hours of Daytona. Αξίζει να σημειωθεί πως μέρος του εξοπλισμού είναι επιλογές όπως η κάμερα οπισθοπορείας, το σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών και άλλα.  

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
TI YOKOHAMA AGORAZO