Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Με νέο κινητήρα και νέα εξοπλιστική έκδοση το Dacia Sandero

4.372 Επισκέψεις στο άρθρο (28/3/2024)
Με νέο κινητήρα και νέα εξοπλιστική έκδοση το Dacia Sandero
2 Φωτογραφίες »

- Ενίσχυση από την Dacia για τα Sandero και Sandero Stepway.
- Νέο τούρμπο μοτέρ βενζίνης με 110 άλογα.
- Στην γκάμα του Dacia Sandero η εξοπλιστική έκδοση Journey.
- Αναβαθμισμένα με περισσότερα συστήματα ασφαλείας.

Ενίσχυση από την Dacia για τα Sandero και Sandero Stepway

Τα Dacia Sandero και Sandero Stepway αποκτούν περισσότερη ισχύ και χαρακτηριστικά ασφαλείας για να πληρούν τους πιο πρόσφατους κανονισμούς ασφαλείας GSR2. Ένας νέος κινητήρας βενζίνης 110 ίππων προστίθεται στην γκάμα, όπως και το νέο εξοπλιστικό επίπεδο Journey. Η αρχή έγινε από την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου!

Νέο τούρμπο μοτέρ βενζίνης με 110 άλογα

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, τα Dacia Sandero και Sandero Stepway θα είναι διαθέσιμα στην αγορά του Ην. Βασιλείου και με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης TCe 110, ο οποίος αποδίδει 110 ίππους και μπορεί να συνδυαστεί με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων. Προορισμένος για την κορυφαία εξοπλιστική έκδοση Extreme, ο νέος κινητήρας επιτρέπει στο Sandero Stepway να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε δευτερόλεπτα.

Στην γκάμα του Dacia Sandero η εξοπλιστική έκδοση Journey

Από κει και πέρα, το Dacia Sandero έχει εμπλουτίσει την γκάμα του και με την προσθήκη του επιπέδου εξοπλισμού Journey, που ήδη υπάρχει στο Dacia Duster. Εκτός από τις ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών «Randia», τους μαύρους καθρέφτες και την κεραία που μοιάζει με πτερύγιο καρχαρία, η εξοπλισμός περιλαμβάνει οθόνη αφής οκτώ ιντσών, Apple CarPlay, Android Auto, αυτόματο κλιματισμό, θύρες φόρτισης USB-C, εύκαμπτο πάτωμα χώρου αποσκευών, κάμερα οπισθοπορείας, πίσω αισθητήρες στάθμευσης και σύστημα προειδοποίησης τυφλού σημείου.

Αναβαθμισμένα με περισσότερα συστήματα ασφαλείας

Όλες οι εκδόσεις των Sandero και Sandero Stepway που παράγονται μετά τον Απρίλιο θα επωφελούνται επίσης από περισσότερα συστήματα υποβοήθησης οδηγού, τα οποία έχει προσθέσει η Dacia για να διασφαλίσει ότι αμφότερα τα μοντέλα συμμορφώνονται με τους νέους κανονισμούς ασφαλείας GSR2. Έτσι, ακόμα και οι βασικές εκδόσεις θα εξοπλίζονται μεταξύ άλλων, με σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, προειδοποίησης αναχώρησης λωρίδας, προειδοποίησης προσοχής οδηγού και προηγμένο σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης με ανίχνευση πεζών και ποδηλάτων.

Toyota
Skoda