Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Με όφελος έως 3.000 ευρώ το ανανεωμένο Renault Clio στην Ελλάδα

Με όφελος έως 3.000 ευρώ το ανανεωμένο Renault Clio στην Ελλάδα

2.542 Επισκέψεις στο άρθρο (30/1/2024)

- Από 600 έως 3.000 ευρώ το όφελος.
- 5χρονια εγγύηση και δυνατότητα επιλογής χρηματοδοτικού προγράμματος.
- Με 4 εξοπλιστικές εκδόσεις.
- Μοτέρ βενζίνης, diesel & διπλού καυσίμου με LPG.

Από 600 έως 3.000 ευρώ το όφελος

Με όφελος έως και 3.000 ευρώ προσφέρεται στην ελληνική αγορά το ανανεωμένο Renault Clio, καθώς η ελληνική αντιπροσωπεία έχει ανακοινώσει προσφορές, που αφορούν ολόκληρη την γκάμα των μοντέλων της, όπως και το μικρό της best-seller.

5χρονια εγγύηση και δυνατότητα επιλογής χρηματοδοτικού προγράμματος

Συγκεκριμένα, το Renault Clio διατίθεται με τιμή από 19.970 ευρώ. Το όφελος της βασικής έκδοσης ανέρχεται στα 600 ευρώ, ωστόσο από κει και πέρα μπορεί να φτάσει έως και τις 3.000 ευρώ, ανάλογα φυσικά με την έκδοση που θα επιλεχθεί. Μάλιστα, το γαλλικό μικρό συνοδεύεται με 5ετή εργοστασιακή εγγύηση, 6μηνη δωρεάν ασφάλιση και 3 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια. Επιπρόσθετα, για να γίνει ακόμα πιο εύκολη η αγορά του, η Renault, όπως και στο Captur, δίνει τη δυνατότητα επιλογής χρηματοδοτικού προγράμματος με χαμηλό επιτόκιο 3,9% (για 60 μήνες και με 50% προκαταβολή).

Με 4 εξοπλιστικές εκδόσεις

Τέσσερις είναι οι εξοπλιστικές εκδόσεις του ανανεωμένου Renault Clio (Evolution, Evolution Plus, Techno και Esprit Alpine), με τις τρεις πρώτες να είναι διαθέσιμες στη χώρα μας. Η τελευταία είναι η νέα κορυφαία έκδοση, που αντικαθιστά την RS Line και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει σπορ μπροστινά καθίσματα με καλύτερη πλευρική στήριξη. Από κει και πέρα στη βασική Evolution υπάρχουν δύο οθόνες 7 ιντσών μία ως ψηφιακός πίνακας οργάνων και η δεύτερη για το infotainment, θερμαινόμενοι, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και αναδιπλούμενοι εξωτερικοί καθρέπτες, αισθητήρες φώτων & βροχής, 16άρες ζάντες, Air-condition, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος και άλλα.

Μοτέρ βενζίνης, diesel & διπλού καυσίμου με LPG

Συνεχίζοντας με τους κινητήρες του pre-facelift μοντέλου, το ανανεωμένο Clio προσφέρεται με τέσσερα κινητήρια σύνολα. Στη βάση βρίσκεται ο τουρμπάτος βενζινοκινητήρας TCe 1 λίτρου, με απόδοση 90 ίππων, ενώ αμέσως μετά θα βρούμε τον ίδιο κινητήρα στην εκδοχή διπλού καυσίμου, που «καίει» και υγραέριο LPG και αποδίδει 100 ίππους, ενώ ξεχωρίζει για την μεγάλη οικονομία και την αυτονομία πάνω από 1.000 χλμ. με γεμάτες και τις 2 δεξαμενές καυσίμου. Το ανανεωμένο Clio συνεχίζει να προσφέρεται με κινητήρα πετρελαίου, από τα λίγα μοντέλα της κατηγορίας, με τον 1.500άρη πετρελαιοκινητήρα  Blue dCi, απόδοσης 100 ίππων. Τέλος, υπάρχει και η φουλ υβριδική έκδοση E-Tech με 145 ίππους.

TI YOKOHAMA AGORAZO
VW