Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Με το ηλεκτρικό 4 και γεμάτος μοντέλα στο Παρίσι ο Όμιλος Renault
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με το ηλεκτρικό 4 και γεμάτος μοντέλα στο Παρίσι ο Όμιλος Renault

1.828 Επισκέψεις στο άρθρο (12/9/2022)

Με ένα νέο πρωτότυπο θα παρουσιαστεί στην Έκθεση του Παρισιού η Alpine, την ώρα που η Renault θα προχωρήσει στα αποκαλυπτήρια του νέου Renault 4 που θα αναβιώσει ως ηλεκτρικό!

Με γεμάτη ατζέντα στο Παρίσι ο Όμιλος Renault

Πολλά και ενδιαφέροντα είναι τα αυτοκίνητα που θα παρουσιάσουν οι μάρκες που ανήκουν στον Όμιλο Renault στο προσεχές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού που είναι προγραμματισμένο για τις 17 Οκτώβρη. Έξι νέα αυτοκίνητα θα κάνουν το ντεμπούτο τους στην πόλη του φωτός.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ίσως με το μοντέλο παραγωγής του GT X-Over η Alpine

Αρχικά η Alpine ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει ένα νέο μοντέλο που θα την φέρει σε «ένα νέο στάδιο στον μετασχηματισμό» που ήδη επιχειρεί. Εικόνες teaser δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, αλλά στην επίσημη ανακοίνωση ειπώθηκε πως το αυτοκίνητο θα «ενσαρκώνει το μέλλον των προϊόντων της μάρκας και την σπορ στρατηγική». Τον Ιανουάριο, η Alpine μας έδειξε το ηλεκτρικό πρωτότυπο crossover GT X-Over και δεν αποκλείεται το μοντέλο παραγωγής να είναι αυτό που θα δούμε στο Παρίσι.

Ντεμπούτο για το ηλεκτρικό Renault 4

Σε ότι αφορά τη Renault, η γαλλική μάρκα ετοιμάζεται να αποκαλύψει το νέο Renault 4. Όπως ήδη γνωρίζουμε το αναγεννημένο μοντέλο θα είναι πλέον αμιγώς ηλεκτρικό, χωρίς να υπάρχουν επιπλέον πληροφορίες επί του παρόντος. Μια νέα έκδοση του Renault 5 concept θα βρίσκεται πιθανώς στο Παρίσι, ενώ η φίρμα θα έχει ακόμα μαζί της το ηλεκτρικό βαν Kangoo E-Tech, το επίσης ηλεκτρικό Megane E-Tech και το υβριδικό Austral E-Tech που θα είναι επίσης εκεί!

Συνέχεια του άρθρου >>>
TI YOKOHAMA AGORAZO
OPEL