Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

Σύμφωνα με αναφορές φαίνεται πως ο χάρτης παρουσιάζει ένα μέρος της πόλης του Ντιτρόιτ των ΗΠΑ.

Με χάρτη η οροφή του Jeep Grand Wagoneer!

1.773 Επισκέψεις στο άρθρο (31/8/2020)

Έναν εντυπωσιακό χάρτη θα φέρει ως φόντο στη γυάλινη οροφή του το νέο Jeep Grand Wagoneer, όπως αποκαλύφθηκε στις νέες teaser εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.


Όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα κείμενά μας το ολοκαίνουργιο Grand Wagoneer θα κάνει το ντεμπούτο του ως πρωτότυπο στις 3 Σεπτεμβρίου, κάτι που σημαίνει πως οι οπαδοί του θα περιμένουν μέχρι να δουν το μοντέλο παραγωγής.
 
Βέβαια η Jeep συνεχίζει να παρουσιάζει teaser εικόνες του μοντέλου, δίνοντας στη δημοσιότητα ακόμα δύο. Η πρώτη παρουσιάζει τη μεγάλη γυάλινη οροφή η οποία ως διακοσμητικό χαρακτηριστικό φιλοξενεί έναν χάρτη. Μάλιστα σύμφωνα με αναφορές φαίνεται πως ο χάρτης δείχνει ένα μέρος της πόλης του Ντιτρόιτ των ΗΠΑ. Στη δεύτερη εικόνα φαίνεται ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό του εσωτερικού ο αεραγωγός, ο οποίος λαμβάνει επιχρωμιωμένο φινίρισμα, κάτι που πιθανότατα ακολουθείται και σε άλλα σημεία της καμπίνας.
 
Από κει και πέρα τo Grand Wagoneer αναμένεται να χρησιμοποιήσει το δάπεδο του Ram 1500, γεγονός που πιθανότατα συνεπάγεται πως θα υιοθετήσει και την ίδια παλέτα μηχανικών συνόλων. Ένας V6 3,6 λίτρων κινητήρας με ισχύ 309 άλογα και 364 Nm ροπής θα είναι η πρώτη επιλογή ενώ ένας V8 με χωρητικότητα 5,7 λίτρα και απόδοση 400 άλογα και 556 Nm ροπής θα τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας. Αργότερα, θα προστεθεί και μια plug-in υβριδική έκδοση που θα αποτελείται από το ίδιο κινητήριο σύνολο με το οποίο θα λανσαριστεί το Wrangler 4xe, ίσως με μεγαλύτερη μπαταρία ενώ ίσως η παλέτα διευρυνθεί και με τον V6 EcoDiesel των 3,0 λίτρων.   
 
Περισσότερες πληροφορίες για το νέο SUV της Jeep αναμένονται σε λίγες ημέρες, όταν και θα γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια του πρωτότυπου.

KIA
SEAT XENOIASTOI