Η νέα Mercedes-AMG E63 Wagon μόλις παρουσιάστηκε.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η νέα Mercedes-AMG E63 Wagon μόλις παρουσιάστηκε.

Mercedes-AMG E63 Estate

4.559 Επισκέψεις στο άρθρο (2/2/2017)

Την νέα και κορυφαία AMG έκδοση για την E-Class Estate παρουσίασε και επίσημα η Mercedes, την οποία θα επιδείξει και στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης.

Λίγο καιρό μετά την παρουσίαση της Mercedes-AMG E63 Sedan, ήρθε η ώρα για την γερμανική εταιρεία να παρουσιάσει και την Wagon έκδοση επιδόσεων του μοντέλου, με όνομα E63S Estate. Το μοντέλο θα γίνει διαθέσιμο σε 2 εκδόσεις: απλή και S.

Οι επιθετικές λεπτομέρειες στην σχεδίαση τονίζουν ότι πρόκειται για ένα AMG μοντέλο.

Οι επιθετικές λεπτομέρειες στην σχεδίαση τονίζουν ότι πρόκειται για ένα AMG μοντέλο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Καρδιά του μοντέλου αποτελεί ένας V8 κινητήρας με διπλό turbo, με κυβισμό στα 4 λίτρα, μικρότερος από την μονάδα των 5,5 λίτρων που αντικαθιστά. Η ισχύς του θα ανέρχεται στους 571 ίππους και τα 750 Nm ροπής, ενώ για την έκδοση S τα νούμερα αυτά ανεβαίνουν στους 612 ίππους και τα 850 Nm ροπής. Η ισχύς αυτή είναι αρκετή, προκειμένου να επιταχύνει το E63 Estate από στάση στα 100 χμ/ώρα, μέσα σε 3,6 δευτερόλεπτα (3,5 για την έκδοση S).

Και οι δύο εκδόσεις θα γίνουν διαθέσιμες με το σύστημα τετρακίνησης 4MATIC+, ενώ στην έκδοση S υπάρχει και drift mode, η οποία μεταφέρει την ισχύ αποκλειστικά στους πίσω τροχούς. Το κιβώτιο ταχυτήτων θα είναι διπλού συμπλέκτη, 9 σχέσεων.

Το μοντέλο θα έχει ακόμη αναβαθμισμένο σύστημα τιμονιού, μεγαλύτερα φρένα –και κατΆεπιλογήν συνθετικά κεραμικά- και μια νέα ηλεκτρονική ανάρτηση αέρος. Στο εσωτερικό, το μοντέλο εξοπλίζεται με δύο bucket καθίσματα εμπρός, τιμόνι flat bottom, λεπτομέρειες από ανθρακόνημα και φυσικά, μια διπλή οθόνη 12,3 ιντσών στο ταμπλό. Και φυσικά, επειδή μιλάμε για ένα Wagon μοντέλο, η Mercedes-AMG E63 εξοπλίζεται με έναν χώρο αποσκευών 990 λίτρων, ενώ με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων ο όγκος μεγαλώνει ακόμη περισσότερο. 

Το μοντέλο θα παρουσιαστεί και στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, τον ερχόμενο Μάρτιο.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ford
4green